Kleurspoeling en kappersbenodigdheden

Meest verkocht

Ontdek onze haarverf en kappersproducten

Ontdek je ideale haartint en geniet van het geweldige gevoel van een nieuwe haarkleur! Bij ons vindt je alles op één plek voor het verven van haar, inclusief kappersbenodigdheden. Wij bieden zowel professionele haarkleuringen die geschikt zijn voor het gebruik in kapsalons, als haarkleuringen voor het verven thuis.

Een prachtige lichte tint krijg je met behulp van onze ontkleuringsmiddelen en je grijze haar en uitgroei bedek je gemakkelijk met onze uitgroeispray. Als je een nieuwe kleur slechts wilt uitproberen voor een speciale gelegenheid, kun je een kleurspoeling nemen. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende kleuren, van natuurlijke tinten tot helderblauw of roze!

Ben je niet helemaal blij met je natuurlijke haarverf, maar heb je geen zin om veel geld uit te geven bij een professionele haarsalon? Wanhoop niet! Want thuis je haar kleuren is tegenwoordig een eitje.

Voor het verven van haar kun je bij ons ook professionele kappersbenodigdheden aanschaffen, zoals mengkommen, verfkammen of beschermende handschoenen. Wil je krullen? Bij ons vind je ook producten voor het krullen van het haar zoals krulspelden en krultangen.

Op notino.nl vinden niet alleen professionele haarkleuringen, maar ook producten zoals speciale oxydantenhaar correctors en technische shampoos die net gehighlighted haar verzorgen.

Kies voor kwaliteits haarverf en de beste haarkleurmiddelen van professionele merken zoals L'Oréal ProfessionnelSchwarzkopf of Wella Professionals.