Oogschaduw

Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   11
  •   1
  •   1
Meest verkocht

Welke oogschaduw past bij jouw ogen?

Oogschaduw zorgt ervoor dat de kleur van je ogen prachtig geaccentueerd wordt. Vanaf nu zal niemand jouw blik nog ontgaan! Met een oogschaduwpalet accentueer je je ogen in een handomdraai. Ben je op zoek naar praktische make-up voor op reis of in je handtas, zet dan in op oogschaduwpotloden of gemakkelijk mee te nemen mono-oogschaduw. Draag je contactlenzen, dan zijn romige en vloeibare oogschaduw voor jou ideaal. En als voor je afspraakje van morgen regen wordt voorspeld, biedt waterproof oogschaduw uitkomst.

Een juist gekozen type oogschaduw is slechts het halve werk. Ook de kleur speelt een belangrijke rol. Kies de oogschaduwtint op grond van je kleurtype en oogkleur. De sleutel tot succes ligt in de keuze van een oogschaduwkleur die contrasteert met de kleur van je ogen.

Wil je er graag verzorgd en natuurlijk uitzien, ga dan voor nude oogschaduwpaletten. Die zijn geschikt voor alle ogen! Wil je op een feestje in het middelpunt van de belangstelling staan, kies dan voor oogschaduw met glitters.

Oogschaduw voor blauwe ogen

Heb je blauwe ogen, dan is er voor jou veel keus! Lichtblauwe ogen zijn gemaakt voor donkerbruine, lichtroze en paarse oogschaduw. Voor hemelsblauwe ogen zijn metaalkleuren ideaal. Bij blauwgroene ogen past abrikooskleurige oogschaduw het best.

Oogschaduw voor groene ogen

Paarse oogschaduw past het best bij groene ogen. Is paars niet jouw kleur, probeer dan heldere kleuren, zoals crème, roze of zilver. Ook diepblauwe oogschaduw verheldert je blik. Voor een feestje is metallic goud een fantastische keuze.

Oogschaduw voor bruine ogen

Voor bruine ogen is beige, abrikooskleurige of groene oogschaduw de beste keuze. Geef altijd de voorkeur aan diepe of juist lichte tinten, zodat je ogen mooi opvallen. Ga 's avonds voor smokey oogschaduw.

Oogschaduw voor grijze ogen

Grijze ogen zijn zeldzaam en verdienen het om gezien te worden! Heb je grijze ogen, dan staan alle kleuren oogschaduw die opvallen of glinsteren jou prachtig. Probeer bijvoorbeeld goudkleurige oogschaduw voor 's avonds, en voor overdag paarse of oranje tinten.

Oogschaduw aanbrengen: 3 regels voor een perfect resultaat

  1. Werk met maximaal 3 verschillende kleuren oogschaduw.
  2. Gebruik in de buitenhoek van je oog donkere kleuren en naar binnen toe lichtere.
  3. Breng voor het opmaken van je ogen eerst oogschaduwbasis aan, zodat je oogschaduw langer blijft zitten.

Maak een keuze uit het ruime kleurenassortiment op notino.nl, waar je hoogwaardige oogschaduw en oogschaduwpaletten van de wereldberoemde merken NYX Professional Makeup, MAC Cosmetics, Makeup Revolution e.a. vindt!