Ga naar hoofdcontent

Ziaja

Over Ziaja

Een duidelijke, oprechte visie vanaf het begin – het Poolse merk Ziaja biedt zijn klanten al sinds 1989 kwaliteitsvolle maar toch betaalbare producten voor gezichts-, haar- en lichaamsverzorging.  Het merk Ziaja werd in Gdansk opgericht door apothekers Aleksandra en Zenon Ziaja. Zenon Ziaja werkte in een apotheek in een ziekenhuis, en in zijn vrije tijd experimenteerde hij met eigen recepturen voor zalf. Na een tijd ontstond het idee om hierin te ondernemen.

En omdat het enthousiasme en doorzettingsvermogen groot genoeg waren, besloot het echtpaar om hun eigen cosmetica met ingrediënten van natuurlijke oorsprong te creëren.  Het allereerste product was een olijfcrème, die tot op de dag van vandaag veel succes kent. Ziaja cosmetica bieden je gezicht, lichaam en haar intensieve verzorging en voeding dankzij innovatieve recepturen met geitenmelk, cacaoboter of hondsroos.

Probeer bijvoorbeeld eens de romige douchezeep Ziaja Goat's Milk, of de milde intiemgel Ziaja Intimate Creamy Wash. In je handtas zou beslist de handcrème Ziaja Natural Olive niet mogen ontbreken, want die zorgt voor een perfecte regeneratie van je overbelaste handen, wanneer dan ook. De vochtinbrengende bodycrème Ziaja Baltic Home Spa Wellness wordt uiterst gewaardeerd door je hele lichaam, terwijl je gezicht wordt nagereinigd en heerlijk verfrist door de tonic met hyaluronzuur Ziaja Acai Berry. 

volledige text text verbergen