Grijs & zilver haar

Meest verkocht

Wees niet bang voor je grijze haar en draag je grijze haar met noblesse. Gebruik speciale producten voor grijs haar, zodat het mooi en gezond is.

Doordat je haar pigment verliest, worden ze geleidelijk aan gevoeliger en zwakker en hebben ze goede verzorging nodig. Notino.nl biedt producten voor grijs en wit haar met voedingsstoffen, zoals coënzym Q10, dat de haarwortels stimuleert en de productie van keratine heractiveert.

Kies een zachte shampoo voor je grijze haar. Als je haar een ongewenste gelige glans heeft, koop dan een zilvershampoo, die de kleuring neutraliseert. In ons aanbod vind je ook shampoos voor grijs haar met pigmenten die je haar een donkerdere kleur geven.

Gebruik daarnaast voor glanzender en sterker haar een conditioner of een masker. Je kunt ook een verfraaiende soufflé of spray met zilverpigmenten gebruiken voor de verlevendiging van je witte haar. Wit haar heeft geen pigment meer dat als een filter tegen de zonnestraling fungeert. Gebruik daarom haarproducten met een UV-filter dat je beschermt tegen de schadelijke straling.

Heb je besloten om je grijze haar te verbergen? De oplossing is een kleurspoeling. Maar hou je aan de regel dat je een iets lichtere tint moet gebruiken dan je natuurlijke haarkleur. De kleur is dan niet zo fel en zal een natuurlijkere indruk maken.

Kies uit een ruim aanbod aan producten voor grijs en wit haar van de merken Alpecin, Schwarzkopf ProfessionalL'Oréal Professionnel en andere. We hanteren lagere prijzen dan in stenen winkels.