8 redenen om voor Notino te kiezen

 

1. We kunnen meer dan 55.000 producten van 1.150 verschillende merken uit eigen voorraad leveren

Bij ons vind je altijd een uitgebreide selectie van parfums en cosmetica en altijd aan geweldige prijzen. Je kan kiezen uit meer dan 82.000 producten van 1.500 wereldwijde en lokale merken van niet alleen parfums, maar ook gezicht, haar en lichaamsverzorgingsproducten, huisparfums en cosmetische hulpmiddelen. 

2. Altijd geweldige prijzen zowel op onze website als in onze winkels

Ons beleid: één winkel, één product, één online prijs. Het maakt niet uit of u gewone of luxe producten koopt, onze website en onze fysieke winkels hebben altijd geweldige prijzen.

3. Gratis levering op honderden producten

We kiezen regelmatig de producten die we, ongeacht hun prijs, gratis bezorgen op het adres van je keuze - houd gewoon onze speciale aanbiedingen dus goed in de gaten. Onze bezorgkosten beginnen bij € 3,95.

4. 90 dagen retourbeleid

Heb je het cadeau niet goed ontvangen of op de verkeerde knop geklikt? Het is oké - stuur de ongebruikte producten gewoon terug en we geven je een volledige terugbetaling. Neem voor meer informatie over ons retourbeleid contact met ons op via info@notino.nl of bel 020 369 0603. En terwijl we toch bezig zijn, kunnen we je ook meteen helpen bij het kiezen van het meest geschikte cadeau.

5. Advies of hulp nodig? We zijn hier voor jou!

Weet je niet welk product je moet kiezen, wil je een vraag stellen of heb je hulp nodig bij de bestelling? E-mail ons op info@notino.nl of bel 020 369 0603 - we helpen je graag verder.

Onze werktijden:

Ma-vr: 9-17 uur

6. Graveren: geef een cadeau met een persoonlijke boodschap

We kunnen je persoonlijke boodschap lasergraveren op een parfum of een make-up product (voer de tekst rechts op de productpagina in voordat je deze aan het mandje toevoegt). Het kan een liefdesverklaring zijn, een belangrijke datum of bijvoorbeeld de initialen - de verbeelding kent geen grenzen. Je cadeau zal heel persoonlijk zijn, dat is zeker. En dit is iets dat niet snel vergeten zal worden.

Meer over graveren en producten die hiervoor in aanmerking komen hier.

7. Luxe geschenkverpakking

Om ervoor te zorgen dat je geschenk een luxe indruk maakt voordat het is uitgepakt (ja, de eerste indruk is de belangrijkste), verpakken we de door jou gekozen producten graag in een elegante geschenkdoos in de kleur van je keuze. Je kan het cadeau dan persoonlijk afgeven of je laat dit aan ons over - wij bezorgen het graag voor je.

Meer gedetailleerde informatie over cadeauverpakking hier.

 8. Volg ons voor onze speciale aanbiedingen, deals en tips over hoe je (nog) mooier kunt zijn

We helpen je graag met je persoonlijke beauty en stijl en delen daarom graag al onze tips met je. We brengen regelmatig voor onze fans en klanten trucs, video's, tutorials en artikelen uit, over productgebruik op de juiste manier en hoe je je eigen unieke stijl en look kunt creëren.

Doe ook mee!

  • Abonneer je op onze nieuwsbrief (vul je e-mailadres in in het tekstveld onderaandeze pagina) en je zal nooit meer een speciale aanbieding, korting of new arrival missen
  • Volg ons op Facebook (en win geweldige prijzen)
  • Laat je inspireren op Instagram
  • Volg onze blog met handige beauty en stijltips