8 redenen om voor Notino te kiezen

 

volledige text text verbergen

1. Het grootste aanbod: met meer dan 55.000 producten van 1 150 verschillende merken die we uit eigen voorraad kunnen leveren.

Hier vindt u de meest uitgebreide selectie parfums en cosmetica die online beschikbaar is. U kunt kiezen uit meer dan 55.000 producten van 1.150 wereldwijde en lokale merken van niet alleen parfums, maar ook gezicht, haar en lichaamsverzorgingsproducten, huisparfums en cosmetische hulpmiddelen. 

volledige text text verbergen

2. Altijd geweldige prijzen zowel op onze website als in onze winkels

Ons beleid: één winkel, één product, één online prijs. Het maakt niet uit of u gewone of luxe producten koopt, onze website en onze fysieke winkels hebben altijd geweldige prijzen.

volledige text text verbergen

3. Gratis levering op honderden producten

We kiezen regelmatig de producten die we, ongeacht hun prijs, gratis bezorgen op het adres van uw keuze - houd gewoon onze speciale aanbiedingen dus goed in de gaten. Onze bezorgkosten beginnen bij € 3,95.

volledige text text verbergen

4. 90 dagen retourbeleid

Heb je het cadeau niet goed ontvangen of op de verkeerde knop geklikt? Het is oké - stuur de ongebruikte producten gewoon terug en we geven je een volledige terugbetaling. Neem voor meer informatie over ons retourbeleid contact met ons op via info@notino.nl of bel 020 369 0603. En terwijl we toch bezig zijn, we kunnen u ook helpen bij het kiezen van het meest geschikte cadeau.

volledige text text verbergen

5. Advies of hulp nodig? Wij zijn hier voor jou!

Weet u niet welk product u moet kiezen, wilt u een vraag stellen of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? E-mail ons op info@notino.nl of bel 020 369 0603 - we helpen u graag verder.

Onze werktijden:

Ma-vr: 9-17 uur

volledige text text verbergen

6. Graveren: geef een cadeau met een persoonlijke boodschap

We kunnen uw persoonlijke boodschap lasergraveren op een parfum of een make-up product (voer de tekst rechts op de productpagina in voordat u deze aan het mandje toevoegt). Het kan een liefdesverklaring zijn, een belangrijke datum of bijvoorbeeld de initialen - de verbeelding kent geen grenzen. Je cadeau zal heel persoonlijk zijn, dat is zeker. En dit is iets dat niet snel vergeten zal worden.

Meer over graveren en producten die hiervoor in aanmerking komen hier.

volledige text text verbergen

7. Luxe geschenkverpakking.

Om ervoor te zorgen dat uw geschenk een luxe indruk maakt voordat het is uitgepakt (ja, de eerste indruk is de belangrijkste), verpakken we de door u gekozen producten graag in een elegante geschenkdoos in de kleur van uw keuze. U kunt het cadeau dan persoonlijk afgeven of u laat dit aan ons over - wij bezorgen het graag voor u.

Meer gedetailleerde informatie over cadeauverpakking hier.

volledige text text verbergen

 8. Volg ons voor onze speciale aanbiedingen, deals en tips over hoe je (nog) mooier kunt zijn.

We helpen je graag met je persoonlijke beauty en stijl en delen daarom graag al onze tips met je. We brengen regelmatig voor onze fans en klanten trucs, video's, tutorials en artikelen uit, over productgebruik op de juiste manier en hoe je je eigen unieke stijl en look kunt creëren.

Doet U Ook mee!

  • Abonneer u op onze nieuwsbrief (vul uw e-mailadres in in het tekstveld onderaan
    deze pagina) en u zult nooit meer een speciale aanbieding, korting of new arrival
    missen
  • Volg ons op Facebook (en win geweldige prijzen)
  • Laat je inspireren op Instagram
  • Volg onze blog met handige beauty en stijltips
 

volledige text text verbergen