Retourneren

Annulerings- en retourbeleid

Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Indien dit niet het geval is, kunt u het product terugsturen en ontvangt u een restitutie volgens de onderstaande voorwaarden.

 • Alle door ons geleverde producten zijn van betrouwbare kwaliteit, zijn geschikt voor hun beoogde doel en voldoen aan de beschrijving ervan op deze Website.

Defecte producten

 • U heeft bepaalde rechten als een product defect is of niet functioneert. Wanneer een product defect is of niet functioneert, heeft u 90 dagen om dit product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te krijgen of het product te laten vervangen. Deze periode van 90 dagen begint vanaf de dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen. U zult ons schriftelijk op de hoogte moeten stellen van eventuele schade of een defect. Daarnaast hebben wij mogelijk fotografisch bewijs nodig ter ondersteuning van uw schadeclaim.

Herroepingsrecht

 • U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren - ingaand op de dag na uw ontvangst van het product - en om uw aankoopbedrag terug te krijgen. Voor dit herroepingsrecht gelden bepaalde voorwaarden en uitzonderingen (lees hieronder).
 • Annuleringen kunnen worden doorgegeven door middel van ons herroepingsformulier zoals als Bijlage 1 aan deze voorwaarden gehecht, via onze klantenservice: 020 369 0603, of per e-mail: info@notino.nl. U kunt uw annulering op enige schriftelijke wijze doorgeven (waaronder per e-mail of brief), maar u kunt het proces sneller laten verlopen door per e-mail contact met ons op te nemen via info@notino.nl.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u de geannuleerde bestelling binnen 14 dagen na uw annulering te retourneren.
 • In geval van een geannuleerde bestelling komen de verzendkosten voor rekening van de klant, tenzij het bestelde product defect, onjuist of niet correct beschreven is.
 • Artikelen waarvoor om gezondheids- en hygiënische redenen geen restitutie of vervanging wordt gegeven, zijn:  huidverzorgingsproducten, lichaamsverzorgingsproducten, make-up en andere cosmetica waarvan de verzegeling is verbroken.
 • Contract ontbinden zonder opgaaf van redenen bij producten die gedeeltelijk zijn verbruikt is niet mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om geopende cosmetica producten te retourneren vanwege de hygiënische voorschriften (bijv. lippenstift, crèmes, shampoos, make-up borstels, tandenborstels, epilators, scheerapparaten, enz.). Als de geretourneerde producten onvolledig, beschadigd of zichtbare gebruikssporen bevatten, kan de verkoper een deel van het aankoopbedrag inhouden.

Retournering

 • Retourproducten moeten ongebruikt zijn en moeten worden teruggestuurd in de originele verpakking.
 • Als het geretourneerde product geopend en gebruikt is op een wijze die verder gaat dan om de aard, kenmerken en werking van het bestelde product vast te stellen, behouden wij het recht om een ​​vergoeding van een deel van de oorspronkelijke aankoopprijs van het product in rekening te brengen.
 • Wij verwerken de terugbetaling van bedragen binnen 14 dagen nadat nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen (zoals omschreven in de paragraaf 'Herroepingsrecht')..
 • Voor producten waar u allergisch op reageert, kunnen wij geen vervanging of restitutie verstrekken. In geval van een allergische reactie moet u het gebruik van het product stoppen. Notino is niet verantwoordelijk voor individuele reacties op een bepaald bestanddeel. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om te weten voor welke producten of bestanddelen hij of zij allergisch is. Wij zijn niet in staat de aanwijzingen van een negatieve reactie van een online klant te controleren, omdat wij deze klant niet persoonlijk kunnen zien.

Voordat u artikelen terugstuurt, dient u redelijke zorg te betrachten met betrekking tot het product – in het bijzonder mogen de producten niet beschadigd zijn.

In geval dat je het product(en) wilt retourneren of het contract wilt ontbinden, graag contact opnemen met onze klantenservice via info@notino.nl of telefonisch via 020 369 0603, om een afspraak te maken zodat de koerier het pakketje kan komen ophalen.

Onze klantenserivce is beschikbaar om je te helpen.  

Je kan contact met ons opnemen via de e-mail op info@notino.nl of bel 020 369 0603 op ma-vr 9 -17 uur.

Heb je een vraag? Mail ons.

* Verplichte velden


Door verzending zal de vennootschap Notino Benelux BV uw gegevens verwerken ter afwikkeling van uw verzoek op basis van een rechtmatig belang. In overeenstemming met het Privacybeleid, kunt u een bezwaar indienen tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens.