Ga naar hoofdcontent

Baobab

Baobab

Het Belgische merk Baobab haalt voor zijn geurkaarsen en reeddiffusers inspiratie uit de wilde natuur, uit reizen en herinneringen aan verre Afrikaanse oorden. Niet alleen de originele geurcombinaties maar ook het prachtige design zijn een streling voor de zinnen en een prachtige versiering van je interieur, waar ze een ontspannen sfeer oproepen.

 

Het merk Baobab ontstond in 2002 in het betoverende landschap van het Afrikaanse land Tanzania. Achter de productie van de kaarsen en diffusers staan vanaf het begin de beste Europese ambachtslieden en zorgvuldig geselecteerde materialen. De Duitse was wordt laag per laag met de hand gegoten, de glazen potjes worden door meester-glasblazers uit Polen geblazen, de keramische potjes worden met de hand gemaakt in Portugal, de lederen etiketten op de gevlochten kaarsen komen uit Italië, de lonten zijn van Egyptische katoen en de geuren worden gecreëerd door de beste parfumeurs uit Grasse, het historische centrum van de parfumerie. Voor het design en de verpakking van de kaarsen wordt gezorgd in België, bekend voor creativiteit en elegantie op artistiek gebied.

Elke Baobab diffuser en kaars is een origineel, met de hand gemaakt stuk en vult je woonst met een onovertroffen, magische Baobab sfeer. Via de Baobab Collection kaarsen ontdek je niet alleen het energieke landschap van Afrika, maar ook andere hoeken van de wereld. De collectie Baobab Pearls brengt bijvoorbeeld hulde aan de nobele parel uit het Pacifische gebied. Ook de andere collecties zorgen voor een zintuiglijke ontdekkingsreis naar verre oorden, van de Egyptische piramiden over de Russische steppe tot aan de Chinese grens. De Baobab diffusers gaan lang mee en kunnen opnieuw worden gevuld.

volledige text text verbergen