Ga naar hoofdcontent

Clinique

Over Clinique

Dermatologisch ontwikkelde gezichtsverzorging en decoratieve cosmetica met een doeltreffende, veilige en klinisch beproefde samenstelling. Het Amerikaanse merk Clinique vermijdt allergenen en irriterende stoffen in elk productieproces om eventuele beschadiging van de huid te voorkomen. Het resultaat is eersteklas hypoallergene make-up en verzorging voor een tevreden huid.

Het merk Clinique werd opgericht in het 1968, toen de eerste productenreeks van gezichts- en lichaamsverzorging op de markt werd gebracht. Vanaf het begin werd er aandacht geschonken aan het combineren van werkzame stoffen op basis van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen om een maximaal effect te bereiken zonder irritatie te veroorzaken. De schoonheidsproducten van Clinique zijn vrij van parfumering of ftalaten, doorstaan strenge allergietesten en zijn daarom ook geschikt voor de erg gevoelige huid.

Probeer ook jij cosmetica waarvan de samenstelling voortdurend wordt bestudeerd in samenwerking met wetenschappers, onderzoekers en gecertificeerde dermatologen, zodat maximaal resultaat zonder irritatie kan worden gegarandeerd. Naast gezichts-, lichaams- en decoratieve cosmetica zijn ook de geuren van Clinique het melden waard. Misschien vind je wel een ideale Clinique parfum voor jezelf of een dierbare. Voor vrouwen is er de eau de parfum Clinique Happy boordevol bloemige en fruitige noten, voor mannen bijvoorbeeld de eau de parfum Clinique Happy for Men die een heerlijk citrusaroma verbergt.

volledige text text verbergen