Baardverzorging

DE BESTE MERKEN VOOR JE BAARD

Meest verkocht

Alles wat je nodig hebt voor je baard

Verzorg je baard met liefde en probeer kwaliteitscosmetica voor je baard uit het aanbod van notino.nl! Een volle baard is weer in de mode en een goed geknipte en fraai verzorgde baard is het visitekaartje voor elke echte man.

De verzorging van je baard omvat het wassen, knippen, voeden, borstelen, maar ook de uiteindelijke vormgeving. Om je baard helemaal te ontdoen van stof en andere verontreinigingen hebben we vaste zepen voor je, maar ook speciale baardshampoos. Nadat je je baard gewassen hebt, heeft hij goede voedende producten nodig. Daarvoor kun je baardbalsems en bardoliën gebruiken. Na gebruik zal je baard prachtig zacht en gehydrateerd zijn.

Je houdt je baard met een elektrische baardtrimmer op de juiste lengte. Voor de vormgeving kun je een baardborstel en baardwax gebruiken. Voor de echte fijnproevers hebben we baardcosmeticasets, die ook bijzonder geschikt zijn als cadeautje voor elke echte baarddrager.

Maak een keus uit ons ruime aanbod aan baardverzorgingsproducten van de gerenommeerde merken DANDY, ZewThe Bluebeards Revenge, Captain Fawcett en nog veel andere! Bij ons vind je alleen kwaliteitsproducten voor je baard.