Geurbrander wax

Filter
Prijs

tot

Type Wax
Soorten huisgeur
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   1
Meest verkocht

Ontdek heerlijke geuren met wax melts

Voed je inspiratie, roep een romantische of ontspannende sfeer op... Wax melts worden vervaardigd in een oneindig aantal geurcombinaties. Wat denk je van een wax melt met de geur van fruit, bloemen, kruiden, een zoete dessert of pas gewassen wasgoed?

Het voordeel van een wax melt is dat enkel de essentiële olie door de lucht wordt verspreid, terwijl de wax in het kommetje blijft. Een wax melt laat je interieur ongeveer 20 uur lang intens lekker ruiken.

Waarvan worden wax melts gemaakt?

Wax melts worden gemaakt van essentiële oliën en was, meestal paraffinewas. Als je liever een natuurlijk alternatief hebt, zijn er ook wax melts met bijenwas, plantaardige was of sojawas. Die zijn natuurlijk en vormen dus geen enkel risico voor de gezondheid van volwassenen, kinderen of huisdieren.

Hoe gebruik je geurbrander wax?

  • ✓ Wax melts laat je in een geurbrander smelten met behulp van een theelichtje (behalve bij elektrische aromalampen).
  • ✓ Leg een wax melt nooit in water, maar altijd rechtstreeks in het kommetje.
  • ✓ Je kunt een volledige wax melt in je geurbrander leggen of bijvoorbeeld een klein stukje van verschillende geuren. Maar zorg er altijd voor dat de wax niet overstroomt als hij helemaal smelt!
  • ✓ Zodra je wax melt geen geur meer afgeeft, is het tijd voor een nieuwe.
  • ✓ Je wax geurbrander maak je best schoon door de wax een beetje hard te laten worden en hem er dan af te ‘pellen’, bijvoorbeeld met behulp van een zakdoekje.

En welke wax melts zijn het populairst? Yankee Candle wax melts, die bekendheid kregen met hun originele geuren voor alle mogelijke gelegenheden. Die vind je uiteraard ook op notino.nl, net als andere wax melts en geuroliën voor aromalampen.