Semipermanente haarkleuring

Fris de kleur van je haar op of geef jezelf voor enkele weken een nieuwe look! Dankzij semipermanente haarverf krijgt je haar een fantastische, stralende kleur zonder dat het beschadigd wordt.

Wat is semipermanente haarkleuring?

Semipermanente haarkleuring is een soort van tijdelijke haarverf waarvan de kleurpigmenten niet tot diep in de haarvezel doordringen, maar aan de buitenkant van het haar blijven en geleidelijk aan uitgewassen worden. Semipermanente haarkleuring biedt een gemiddelde grijsdekking en houdt middelmatig lang.

Wanneer is een semipermanente kleuring een betere keuze dan permanente haarkleuring?

  • Als je je haar voor een speciale gelegenheid tijdelijk wil kleuren.
  • Als je je huidige haarkleur wil opfrissen en een natuurlijke look wil.
  • Als je een nieuwe kleur eerst enkele weken wil uitproberen.
  • Als je wil dat de verf er vanzelf uitgewassen wordt en geen uitgroei wil.
  • Als je op zoek bent naar een mildere, minder agressieve manier van je haar te verven dan met een permanente haarkleuring.

Hoe lang blijft een semipermanente haarkleuring?

Semipermanente haarkleuringen blijven meestal 4-15 wasbeurten, wat betekent dat ze na enkele weken meestal uitgewassen zijn. Als je een kleur wil uittesten die nog sneller uitgewassen wordt, kies dan voor een directe haarkleuring.

Welke semipermanente haarkleuring te kiezen?

Met een kleurige semipermanente haarverf zal je er allesbehalve saai uitzien! Met een populaire roze haarkleuring trek je de aandacht op elk zomerfestival of vakantie. Met een blauwe of paarse semipermanente haarverf loop je nooit in de massa verloren. Maar onthoud wel dat kleurige haarverf het best pakt op blond haar - op donker haar is de kleur niet altijd optimaal.

Als je liever gaat voor beproefde klassiekers, fris je haar dan op met een semipermanente haarverf in een kleur die lijkt op je natuurlijke haarkleur. Kies volgens je huidige kleur voor een zwarte, rosse, bruine of blonde semipermanente haarkleuring die je haar bovendien een stralende glans geeft. 

Op notino.nl vind je professionele semipermanente haarkleuringen en semipermanente haarverf voor thuisgebruik. Kies uit ons assortiment van kwaliteitsvolle semipermanente haarverf van L'Oréal Paris, Garnier of Inebrya en geniet van een nieuwe look.