Parfum met gravure

Zeg het met een parfum! Laat bij ons jouw eigen tekst op het parfum graveren en geef een uniek en persoonlijk geschenk.

Zeg het met een parfum en geef een uniek en persoonlijk geschenk! Laat met laser een unieke tekst graveren op de parfumfles, waarmee je zegt wat de ander voor jou betekent. Een parfum met een gravure is de perfecte attentie voor elke gelegenheid.

Welke tekst kun je laten graveren:

De naam, voorletters, geboortedatum van een kind, een verjaardagswens, een uiting van liefde of zelfs een huwelijksaanzoek. De tekst laten we aan jou over. Je wordt alleen beperkt door jouw eigen fantasie en het maximale aantal tekens.

Zo maak je je eigen gepersonaliseerde parfum:

  • kies het beste parfum uit ons parfumaanbod
  • kies bij de productdetails de parfumvariant, met de mogelijkheid tot het graveren van een eigen tekst
  • vink "Eigen tekst graveren voor € 5.99" aan
  • typ je eigen tekst in het vakje
  • voeg het toe aan jouw winkelmandje en bestel
  • je kunt je verheugen op je eigen originele parfum met jouw tekst (de levering kan een dag later plaatsvinden vanwege de gravure)

Een parfum met gravure kan een prachtige herinnering zijn aan momenten, avonturen en wensen van jullie samen. Heb jij er al een?

Notino behoudt zich het recht tot het weigeren van graveren. Dit ingeval van het gebruik van aanstootgevende termen of uitspraken, die de gevoelens van derden negatief kunnen beïnvloeden. Dit respectievelijk tot alle termen of uitspraken die niet overeenkomen met ethische en de sociale normen.

volledige text text verbergen

Gesorteerd op meest verkochte Naar prijs

12 3

12 3 Toon meer