Woodwick

Luxe geurkaarsen van Woodwick kunnen opwarmen, je huis gezellig maken en je stemming verbeteren.

Het unieke knetteren van hun houten lont laat denken aan brandend hout, brengt je onmiddellijk in een besneeuwde bergchalet en creëert de juiste romantische sfeer. Verwen je zintuigen met een echt intense ervaring.

 

Elke Woodwick-kaars met een houten lont is aangevuld met verschillende bij elkaar passende geuren. Deze geurcomponenten vormen een vol en harmonisch aroma dat je kamer heerlijk laat ruiken. Daarnaast is hoogwaardige paraffine verrijkt met soja was die de brandtijd van de kaars verlengt en biologisch afbreekbaar is.

Al sinds 2006 kunnen de liefhebbers van interieuraccessoires genieten van de authentieke geurcomposities, het karakteristieke knetteren en verfijnde kaarsontwerpen. De visuele ervaring wordt verfijnd door het houten deksel dat je ook als een onderzetter kunt gebruiken en de bijzondere vormen van de mondgeblazen glazen. De Woodwick-kaarsen maken de sfeer van elk huis af en bezorgen je veel buitengewone momenten.

volledige text text verbergen

Meest verkocht

Woodwick kaarsen en wax melts

Woodwick produceert hoogwaardige en bijzondere geurkaarsen. Ook wax melts en geurstokjes zijn terug te vinden in het assortiment. Woodwick is van origine een Amerikaans concept. Begin jaren ‘90 werden de eerste kaarsen ontworpen door Virginia Gift Brands in Lynchburg. Door het ongekende succes, voldeed de simpele schuur waarin de kaarsen werden gemaakt al snel niet meer aan de vereisten.

Virginia Gift Brands verhuisde naar een dichtbij gelegen fabriekspand van waaruit de kaarsen nu nog steeds worden geproduceerd. De huisparfums zijn inmiddels wereldwijd bekend. Niet alleen om de heerlijke geuren en parfums die gebruikt worden, maar zeker ook om de bijzondere lont die Woodwick gebruikt voor haar kaarsen. Deze is namelijk van hout. De houten lont geeft een knetterend geluid bij het ontsteken van de kaars. In combinatie met de aangename geur zorgt een Woodwick kaars altijd voor de juiste sfeer en ambiance in huis.

Woodwick geurkaars collectie

De collectie huisparfums van Woodwick is zeer uitgebreid. Ze bieden een ruime keuze aan traditionele geurkaarsen met de houten lont. Deze worden ook wel hearthwick genoemd. Deze kaarsen hebben een bijzonder glas dat met de mond wordt geblazen. De deksel van de kaars is van hout en heeft een luxe uitstraling.

De kaars is daarom tevens een opvallend woonaccessoire, maar de deksel kan ook als onderzetter worden gebruikt. Ook votive kaarsen maken de collectie van Woodwick compleet. Dit zijn kleine kaarsen met dezelfde bekende geuren. Deze kaarsjes zijn heel geschikt om te ontdekken welke Woodwick geur het beste bij je past. Uiteraard zijn ook deze kaarsen voorzien van een houten lont.

Ook de geurstokjes van Woodwick komen in een aantal heerlijke geuren. Kies bijvoorbeeld voor de geur Woodwick linen of Vanilla Sea Salt. Ook met een wax melt van Woodwick vul je de ruimte met een aantrekkelijk aroma. Kies voor tonen van fris citrusfruit, amber of magnolia. Voor elke sfeer biedt Woodwick de juiste geur.

Een geurkaars van Woodwick kent tevens diverse collecties. Zo kun je bijvoorbeeld waxmelts, diffusers en geurkaarsen bestellen uit één collectie. Elke geur wordt anders verspreid maar zorgt wel voor hetzelfde aangename aroma. Een voorbeeld van een collectie is de Woodwick Trilogy. Dit betreffen meerkleurige geurkaarsen die niet alleen onweerstaanbaar ruiken, maar ook nog eens prachtig zijn om te zien. 

Duurzame Woodwick geurkaarsen van soja 

Woodwick kaarsen worden gemaakt van soja en kwalitatief paraffine. Dat betekent dat de kaars vriendelijk is voor het milieu en een behoorlijk aantal branduren heeft. De kleinere votief geurkaarsen van Woodwick branden minder lang, maar de grotere uitvoeringen kunnen tot wel een dag achtereen branden. Dat betekent een brandtijd die varieert tussen de 20-22 uur. Wil je nog langer kunnen genieten van een exclusief huisparfum? Grote Woodwick kaarsen zijn voorzien van maar liefst 3 lonten van hout en kunnen ongeveer 58 uren branden. Naast het fijne parfum kun je ook genieten van het rustgevende geluid dat de houten lont produceert.

Het huisparfum van Woodwick is leverbaar in de onderstaande producten: 

  • Woodwick geurkaarsen
  • Woodwick votief geurkaarsjes
  • Woodwick geurstokjes aroma diffusers
  • Woodwick wax melts

 De geuren die Woodwick gebruik in haar kaarsen zijn aangenaam en van hoge kwaliteit. Ze vullen elke ruimte met de gewenste geur die subtiel wordt afgegeven. Daarbij heb je de keuze uit verschillende parfums. Hierbij kun je denken aan de welbekende Woodwick Cinnamon Chai geurkaars. Deze geur bevat vooral kruidige en zoete tonen waardoor je direct een warme en gezellige sfeer kunt creëren. Het frisse aroma van Woodwick linen doet je denken aan de geur van pas gewassen wasgoed. Daarnaast zijn de huisparfums van Woodwick nog in diverse andere karakters leverbaar. Bijvoorbeeld zoete of fruitige geuren, maar ook houtachtige, gourmand en citrus parfums maken de geurkaarsen collectie compleet. 

Creëer de sfeer die je wenst met Woodwick huisparfum

Een geurkaars van Woodwick kan gebruikt worden in elke gewenste ruimte. Niet alleen in de woonkamer, maar natuurlijk ook op het toilet of in de badkamer. De perfect op elkaar afgestemde parfums hebben een intense geur en werking in op de zintuigen. Zo kan een Woodwick kaars een rustgevend, romantisch of juist harmonisch effect hebben. Door de ruime keuze in ontwerpen en aroma’s, is er altijd een parfum dat aansluit bij je persoonlijkheid.

Je kunt dan kiezen voor votief kaarsjes, wax melts, Woodwick geurstokjes of traditionele geurkaarsen met één of meerdere houten lonten. Zo kun je elke ruimte in het huis voorzien van een aangename en intense geur. Door de prachtige vormgeving en het bijzondere mondgeblazen glas van de kaarsen, zijn ze ook zeer geschikt om cadeau te geven. Door de ruime keuze aan parfums geef je altijd een persoonlijk en uniek geschenk aan een bijzonder iemand.

Woodwick huisparfum en geurkaarsen online bestellen

Met de huisparfums van Woodwick haal je meer in huis dan alleen een lekkere geur. Je voorziet jouw woning met deze zorgvuldig samengestelde parfums van een persoonlijke handtekening. Voor elke mood heeft Woodwick een bijpassende geurkaars. De gehele collectie kaarsen, wax melts en geurstokjes van Woodwick bestel je eenvoudig online op notino.nl. We bieden je altijd een ruime keuze in geuren en collecties. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je op zoek bent naar Woodwick cinnamon chai, linen of vanilla sea salt geurkaarsen.

De geuren blijven van het eerste tot het laatste moment zuiver en vol. Voorzie jouw huiskamer van een exclusief woonaccessoire in de vorm van een geurkaars, of vul andere ruimtes van het huis met een onweerstaanbaar parfum. Dit kan met een Woodwick wax melt, maar natuurlijk ook met de aroma diffusers uit de Woodwick collectie. Natuurlijk kun je ook een keuze maken tussen diverse verschillende producten uit het assortiment. Elk product is leverbaar met hetzelfde bijpassende parfum. Van geurkaarsen met een mystieke kruidige geur tot aan Woodwick geurstokjes met het frisse parfum van vers fruit of geurige bloemen.