Over Notino

Bij Notino geloven wij dat schoonheid voor iedereen bereikbaar moet zijn, dit omdat schoonheid de kracht heeft om iemand zelfvertrouwen te geven of kan iemand positief veranderen. Als iemand zichzelf mooi voelt, vinden ze het gemakkelijker om hun doelen te bereiken en maken de wereld om hun heen een beetje mooier.


Wij bestaan al 16 jaar en tellen door

Ons verhaal begint in 2004 in Tsjechië. Toen al was het ons doel om Europa mooier te maken. Onze 13 miljoen tevreden klanten zijn voor ons het bewijs dat we op de goede weg zijn. Tegelijkertijd is het ook een enorme toewijding. Een toewijding om voortdurend te verbeteren, om de beste producten te selecteren en ze zo snel mogelijk te leveren, en om altijd voor je klaar te staan om je een unieke shopervaring te bezorgen. Onze belofte is om samen verder te gaan met het doel schoonheid bereikbaar te maken voor elke gelegenheid, waar ook ter wereld.


volledige text text verbergen

Wij hebben het grootste aanbod van Europa

Dankzij jullie zijn wij in die 16 jaar een e-shop geworden met het grootste aanbod parfums en cosmetica in heel Europa. Op het moment bieden wij 55.000 unieke producten van 1.150 wereldberoemde, maar ook van kleinere lokale merken aan. Wij zijn constant bezig om je te voorzien van een nieuw en beter aanbod. Vorig jaar alleen al hebben jullie 35 miljoen producten bij ons gekocht.

volledige text text verbergen


Geleidelijk breiden wij het aantal van onze winkels uit

Het is lang geleden dat wij slechts alleen een e-shop waren. Wij hebben ons uitgebreid met meerdere fysieke winkels, waar onze schoonheidsconsulente je graag adviseren over wat je nodig hebt en zij laten je graag onze huidige bestsellers en new arrivals zien. Vanaf het begin hebben we ernaar gestreefd technisch onderlegd te zijn. De geavanceerde technologieën gebruiken wij in onze fysieke winkels en voor het online winkelen, om te kunnen shoppen met een persoonlijke ervaring. Onze winkels vind je in de hoofdsteden en grotere steden van Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Bulgarije en de Oekraïne.

volledige text text verbergen

Wij versturen dagelijks tot wel 100.000 pakketten

Wij willen altijd alleen de beste producten bieden. Tegelijk is het ons doel om ze ook veilig en zo snel mogelijk tot bij jou te krijgen. Dankzij onze eigen technologische hulpmiddelen, perfecte logistiek en management van het verdeelcentrum duurt het gemiddeld maar twee uur en je bestelling is onderweg naar jou. Wij kunnen tot wel 100.000 pakketten per dag versturen. En trouwens, vorig jaar hebben we in totaal zelfs 8,5 miljoen pakketten verstuurd.

volledige text text verbergen

Wij zijn er altijd voor je

De tevredenheid van onze klanten is altijd onze topprioriteit geweest. Elke dag werken er meer dan 1300 medewerkers om ervoor te zorgen dat alles zo soepel verloopt als een Zwitsers zakhorloge. Bij Notino spreken wij meer dan 19 talen en op de werkdagen van Maandag t/m Vrijdag helpen wij je graag bij het vinden van een geschikt product en ook bij het oplossen van mogelijke technische storingen.

volledige text text verbergen

Bij ons kom jij op de eerste plek. En vaak zijn wij ook jouw №1.

In Tsjechië en Slowakije zijn wij in verschillende wedstrijdcategorieën verkozen als de beste quality e-shop, dit in de ShopRoku wedstrijd. Daarnaast ontvingen wij ook de Populariteitsprijs in de Beauty and Health categorie. Wij zijn ook de populairste e-shop in de categorie Beauty en gezondheid in Hongarije en bovendien zijn wij ook de beste beauty e-shop volgens de Ranking van Zaufanych Sklepów in Polen.

volledige text text verbergen