Ga naar hoofdcontent

Over Notino

Bij Notino geloven wij dat schoonheid voor iedereen bereikbaar moet zijn, dit omdat schoonheid de kracht heeft om iemand zelfvertrouwen te geven of kan iemand positief veranderen. Als iemand zichzelf mooi voelt, vinden ze het gemakkelijker om hun doelen te bereiken en maken de wereld om hun heen een beetje mooier.


Wij bestaan al 17 jaar en tellen door

Ons verhaal begint in 2004 in Tsjechië. Toen al was het ons doel om Europa mooier te maken. Onze 16 miljoen tevreden klanten zijn voor ons het bewijs dat we op de goede weg zijn. Tegelijkertijd is het ook een enorme toewijding. Een toewijding om voortdurend te verbeteren, om de beste producten te selecteren en ze zo snel mogelijk te leveren, en om altijd voor je klaar te staan om je een unieke shopervaring te bezorgen. Onze belofte is om samen verder te gaan met het doel schoonheid bereikbaar te maken voor elke gelegenheid, waar ook ter wereld.


Een grote selectie van parfums en cosmetica voor geweldige prijzen

In 17 jaar tijd zijn we de grootste e-shop met parfums en cosmetica in Europa geworden. En dat allemaal ook dankzij jullie. Op het moment kan je bij ons uit 82.000 unieke producten kiezen van 1.500 wereldberoemde, maar ook van kleinere lokale merken. Wij zijn constant bezig om je te voorzien van een nieuw en beter aanbod. Vorig jaar alleen hebben jullie 55 miljoen producten bij ons gekocht.
Geleidelijk breiden wij het aantal van onze winkels uit

Het is lang geleden dat wij slechts alleen een e-shop waren. Wij hebben ons uitgebreid met meerdere fysieke winkels, waar onze schoonheidsconsulente je graag adviseren over wat je nodig hebt en zij laten je graag onze huidige bestsellers en new arrivals zien. Vanaf het begin hebben we ernaar gestreefd technisch onderlegd te zijn. De geavanceerde technologieën gebruiken wij in onze fysieke winkels en voor het online winkelen, om te kunnen shoppen met een persoonlijke ervaring. Onze winkels vind je in de hoofdsteden en grotere steden van Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Bulgarije en de Oekraïne.


Wij versturen dagelijks tot wel 140.000 pakketten

Wij willen altijd alleen de beste producten bieden. Tegelijk is het ons doel om ze ook veilig en zo snel mogelijk tot bij jou te krijgen. Dankzij onze eigen technologische hulpmiddelen, perfecte logistiek en management van het verdeelcentrum duurt het gemiddeld maar twee uur en je bestelling is onderweg naar jou. Wij kunnen tot wel 140.000 pakketten per dag versturen. En trouwens, vorig jaar hebben we in totaal zelfs 12 miljoen pakketten verstuurd.


Wij zijn er altijd voor je

De tevredenheid van onze klanten is altijd onze topprioriteit geweest. Elke dag werken er meer dan 1300 medewerkers om ervoor te zorgen dat alles zo soepel verloopt als een Zwitsers zakhorloge. Bij Notino spreken wij meer dan 19 talen en op de werkdagen van Maandag t/m Vrijdag helpen wij je graag bij het vinden van een geschikt product en ook bij het oplossen van mogelijke technische storingen.

Bij ons kom jij op de eerste plek. En vaak zijn wij ook jouw №1.

In Tsjechië en Slowakije zijn wij in verschillende wedstrijdcategorieën verkozen als de beste quality e-shop, dit in de ShopRoku wedstrijd. Daarnaast ontvingen wij ook de Populariteitsprijs in de Beauty and Health categorie. Wij zijn ook de populairste e-shop in de categorie Beauty en gezondheid in Hongarije en bovendien zijn wij ook de beste beauty e-shop volgens de Ranking van Zaufanych Sklepów in Polen.