Oogverzorging

Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   24
  •   4
  •   3
  •   1
Meest verkocht

Krijg kraaienpootjes en kringen onder je ogen klein

Door de juiste verzorging van de oogcontouren kun je je blik aanzienlijk verjongen. Oogcrèmes, ooggels en oogmaskers weten raad met een hele reeks problemen met de oogcontouren – van rimpels rond je ogen over kringen onder je ogen tot en met hangende oogleden.

Hoe verzorg je je oogcontouren

  • De basis is preventie. Let erop om altijd je make-up goed te verwijderen en je huid te reinigen.
  • Voor de eerste rimpels en dagelijkse verzorging is een oogcrème, ooggel of oogolie ideaal.
  • Gun je ogen af en toe extra voeding in de vorm van een oogmasker of oogpads.
  • Kies tegen wallen onder je ogen, diepe rimpels en donkere kringen een sterk strijdmiddel in de vorm van een oogserum.

Antirimpel oogcrèmes

De eerste rimpels verschijnen rond het dertigste levensjaar. Als je die wil verminderen, kies dan een antirimpel oogcrème met actieve peptiden die de collageenproductie stimuleren.

Als je het maximum wilt halen uit je oogverzorging, ga dan voor een nachtcrème voor de ogen met retinol, resveratrol en hyaluronzuur. Tegen donkere kringen onder de ogen gebruik je dan weer best een oogcrème met vitamine C en K die je ogen opnieuw doen stralen.

Oogserum

Oogserums gelijken in zekere mate op gezichtsserums. De samenstelling is meer geconcentreerd dan een oogcrème en zorgt dus voor een beter resultaat. De samenstelling is mild zodat je niet bang hoeft te zijn voor irritatie. Je kunt kiezen uit een serum tegen kringen, rimpels of zwellingen rond de ogen. Gebruik een oogserum voor het beste resultaat in combinatie met een oogcrème voor een rijpe huid.

Oogmasker

Wil je iets extra’s doen voor je oogcontouren en voor nog meer voeding en hydratatie zorgen? Gun jezelf dan een oogmasker. Dat biedt een sterker en opvallender effect. Een oogmaskercrème is perfect tegen rimpels rond de ogen. Hydrogel oogpads weten dan weer perfect raad met zwellingen en wallen onder de ogen.

Op notino.nl vind je de beste hulpmiddelen voor je oogcontouren. Probeer eens een hydraterende oogcrème voor droge oogcontouren, een crème voor verstrakking van de oogleden, een crème tegen kringen onder de ogen, een antirimpel oogserum of vele andere producten aan een fantastische prijs!