Ga naar hoofdcontent

Notino klanten Reviews - Reviews die je kan vertrouwen

Onze producten worden beoordeeld door duizenden echte klanten die deze hebben geprobeerd, getest en ons hebben geholpen om elk product te verbeteren dat we verkopen en te beoordelen uit een onpartijdig standpunt. Om de zekerheid te geven dat we een real-time en echte beoordelingen leveren, zijn we een samenwerking met TrustPilot aangegaan en om onze klanten te helpen met het achterlaten van hun feedbacks, zodat we ons kunnen concentreren op de markt behoeften die onze klanten willen en nodig hebben.

Onze social netwerk van beauty trendsetters, bloggers, make-up artiesten, haar styliste, estheticians, dermatologen en beauty influencers hebben de beste schoonheidsproducten in de wereld getest en aanbevolen, waardoor ze de uitblinkers van de tienduizenden anderen aangeboden producten op de markt hebben onderscheiden.

Deze toegewijde beauty insiders hebben duizenden van onze bijna 30.000 producten op Notino opgespoten, gesmeerd, geveegd en gescrubbed, zodat je in vertrouwen kan winkelen door ons aanbod van duizenden professioneel geteste schoonheidsproducten. En elke dag voegen wij meer reviews toe van onze toegewijde insiders! Bekijk het vaker om nog meer reviews te zien en te lezen van klanten zoals jij en onze top-insiders!

Bekijk al onze echte klanten Reviews van Notino.nl op TrustPilot

Heb je een vraag? Mail ons.
Door verzending zal de vennootschap Notino Benelux BV uw gegevens verwerken ter afwikkeling van uw verzoek op basis van een rechtmatig belang. In overeenstemming met het Privacybeleid, kunt u een bezwaar indienen tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens.