Geurstokjes

Meest verkocht

Hoe kies je een geurverspreider?

Zorg voor een ontspannen sfeer en geniet van je favoriete geur in elke hoek van je huis of kantoor. Geurverspreiders zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van de geur in de ruimte, bevochtigen de lucht en verbeteren je stemming.

Het type verspreider is van groot belang. Je kan kiezen uit verschillende soorten, van elektrische en ultrasone verspreiders tot luxe geurverspreiders in een stijlvolle uitvoering. Elk soort heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen en is geschikt voor een ander type interieur.

Natuurlijk kan je ook kiezen op grond van het design, vooral als je een geurverspreider nodig hebt voor bijvoorbeeld een schoonheids- of massagesalon. Kies in dat geval voor een houten of keramische verspreider, die staan prachtig in elk interieur.

Elektrische geurverspreider

Anders dan geurkaarsen en aromalampen is een elektrische geurverspreider echt veilig voor in huis. Voor de werking ervan is geen vuur nodig, waardoor hij ideaal is voor op kantoor en in huishoudens met kinderen en huisdieren.

Ultrasone geurverspreider

Elektrische geurverspreiders hebben primair een geurfunctie. Er bestaan echter ook ultrasone aroma diffuser, die tevens dienstdoen als luchtbevochtiger. Hun werking is gebaseerd op vibraties, die ervoor zorgen dat het mengsel van water en essentiële oliën wordt vrijgegeven in de vorm van een fijne nevel.

Geurverspreider met stokjes

Dit is een van de goedkoopste en eenvoudigste manieren om je huis heerlijk te laten ruiken. De stokjes van deze geurverspreider worden bevochtigd met de geurvulling, die de stokjes vervolgens aan de omgeving afgeven. Er zijn vele soorten en designs verkrijgbaar. Populair zijn bijvoorbeeld houten, glazen en keramische geurverstuivers, die ook een decoratieve functie vervullen.

Kies de beste geurverspreider! Bij ons vind je verspreiders voor essentiële oliën en verspreiders met stokjes. Uiteraard hebben we ook navullingen voor geurverspreiders met alle mogelijke geuren, en stokjes voor geurverspreiders. Ontdek de wereld van huisparfums op notino.nl.