Haarmousse

Meest verkocht

Waarom een haarmousse gebruiken?

Geniet van een volumineus kapsel en de perfecte fixatie ervan. Met een kwaliteitsvolle styling mousse is dat een fluitje van een cent. Met een verstevigende haarmousse of vloeibare versteviger geef je je haar vorm en glans en lift je het. Kies de beste versteviger voor jouw haartype en verheug je vast op een volmaakt resultaat.

Haarverstevigers horen net als haarlak bij de basisproducten voor haarstyling om je haar de hele dag lang in de gewenste vorm te houden – of je nu aan het werk bent, gaat sporten of naar een feestje gaat.

Hou kies je een haarversteviger?

Haarverstevigers verschillen van elkaar volgens de sterkte van de versteviging, hun textuur en het haartype waarvoor ze bedoeld zijn. Kies een versteviger volgens jouw behoeftes – als je dik en weerbarstig haar hebt, wees dan niet bang om voor sterke versteviging te gaan, terwijl je voor fijn haar genoeg hebt aan een kleinere mate van fixatie.

Haarmousse of een versteviger in spray?

  • Haarmousse is heel makkelijk aan te brengen. Je hoeft maar een kleine hoeveelheid schuim in je handpalm te doen en er je kapsel mee vorm te geven. Haarschuim is mild voor het haar en belast het niet.
  • Een vloeibare haarversteviger in spray lijkt op het eerste zicht op haarlak, en dient net als haarlak om rechtstreeks op het haar te spuiten.

Verstevigers voor verschillende haartypes

  • Een versteviger voor fijn haar biedt lichte versteviging. Kies liefst een haarmousse voor volume. Die is licht en zal futloos haar mooi liften.
  • Een versteviger voor krullend haar zorgt voor soepelheid, een natuurlijke uitstraling en laat je haar niet aan elkaar plakken. De beste haarmousse voor krullend haar voorkomt pluizen en geeft je haar glans.
  • Een haarmousse voor mannen is perfect voor de styling van korte mannenkapsels en geeft het haar een luchtige uitstraling.

Hoe gebruik je een haarmousse?

  1. Goed schudden voor gebruik.
  2. Doe net genoeg mousse in je handpalm voor je volledige haarlengte. Maar opgelet dat je niet teveel gebruikt – daar wordt je haar zwaar en slap van.
  3. Verdeel het schuim over je gewassen, handdoekdroge haar, het beste met een kam met brede tanden. Je kunt ook je handen gebruiken.
  4. Kam je haar door zodat het schuim gelijkmatig wordt verdeeld.
  5. Spoel niet uit en blaas je haar droog. Gebruik pas daarna een stijltang of krultang.