What's the London Look?

 
Onvoorspelbaar. Persoonlijk. Authentiek. Onafhankelijk. Een look is meer dan kleding en make-up. Een look weerspiegelt je persoonlijkheid. Je karakter. Je uniekheid. Dit ben ik. Modern? Ouderwets? Jij bent degene die bepaalt waarin je je goed voelt. Vergeet al die labels en vooroordelen. Ik ben niet perfect. Ik ben uniek. Er is geen andere persoon zoals ik. En dat is wat ik het leukst vind! Einde van beperkingen! Laat je door niemand overtuigen dat deze stijl niet voor jou is of dat deze make-up niet bij je past!

volledige text text verbergen

Over het merk Rimmel

Durf de grenzen van schoonheid te overschrijden. De cosmetica van Rimmel breekt alle conventies af, creëert onconventionele looks en vindt nieuwe manieren uit waarmee je je ware persoonlijkheid kunt uiten.

 


Dit merk uit Londen was al vanaf haar begin revolutionair. Het werd in 1834 opgericht door Eugene Rimmel en het allereerste product - de Rimmel mascara - werd onmiddellijk een cultus. De reden was zijn zeldzame samenstelling zonder schadelijke toevoegingen en het feit dat iedereen het zich kon veroorloven. De term Rimmel werd zelfs als de algemene naam voor een mascara gebruikt en het legendarische motto "Get the London Look" werd geboren. Vandaag vormen de mascara, nagellak, lippenstift or make-up van Rimmel slechts een klein onderdeel van het brede Rimmel-assortiment. Open jezelf voor ongewone experimenten, laat je persoonlijkheid stralen, wees wie je wilt zijn. De Rimmel-producten betekenen een uitdaging voor je grenzen, ben je klaar deze te verleggen?

volledige text text verbergen

Gesorteerd op meest verkochte Naar prijs

12 3 4

12 3 4 Toon meer