Bronzers

Meest verkocht

Droom je ook van een gebruinde huid ook in de wintermaanden?

Met een goede bronzer creëer je binnen een paar minuten een sun-kissed look en zie je er uit alsof je net terugkomt van een zonvakantie. Bovendien is een bronzer ook geschikt voor het contouren van je gezicht. Je moet wel een paar handige tips volgen.

Welke bronzer moet je kiezen?

Als je nog geen ervaring hebt, ga voor de bronzing poeder of bronzing parels. Die kan je heel gemakkelijk aanbrengen. Breng het licht aan met een make-up kwast onder je jukbeenderen, slapen, kin en op je neusbrug. De intensiteit kun je geleidelijk aanpassen. Compacte bronzers kun je gemakkelijk vervagen om het ongewenste kunstmatige effect te voorkomen.

Behalve de compacte bronzers bestaan er ook vloeibare bronzers of bronzer sticks. Na oefenen kan je er een natuurlijk gebruinde huid mee creëren.

Hoe breng je een bronzer aan?

Het hangt af van hoe handig je bent, ervaring en voorkeur. Als je al meer ervaring hebt, kan je bijvoorbeeld een make-up sponsje gebruiken. Als je net met bronzer begint, raden wij je een grote kwast aan die voor een natuurlijk effect zorgt.

Probeer de Catrice bronzer of bronzing poeders van L’Oréal Paris of NYX Professional Makeup en gun jezelf een stralende sun-kissed look!