Ga naar hoofdcontent

Creed

Creed parfums

Het merk Creed creëert al meer dan 250 jaar buitengewone parfums voor koninklijke families en andere veeleisende klanten met een verfijnde smaak.

 

Het wordt al sinds 1760, toen het merk in Londen werd opgericht door James Henry Creed, overgedragen van vader op zoon.

Het merk Creed is niet alleen door zijn lange en fameuze historie interessant, maar ook door de oude verwerkingstechnieken van kostbare materialen die voor de productie van de unieke parfums geselecteerd worden. Creed geeft de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit boven synthetische alternatieven.

Belangrijke historische persoonlijkheden, zoals koningin Victoria, de Oostenrijkse keizer Franz Josef en zijn vrouw Sisi, Sir Winston Churchill en president John F. Kennedy droegen de parfums van Creed. Ook nu is Creed het merk van koninklijke en presidentiële families, en het wordt bijvoorbeeld gedragen door ​​Michelle Obama en Kate Middleton.

Creed omvat geuren voor mannen, vrouwen en unisex parfums. Ze zijn verpakt in elegante flacons die een moderne variant zijn op de fraaie historische modellen. Een van de beroemdste parfums van Creed is Green Irish Tweed uit 1985. Verder had de fruitige muskusachtige geur Creed Aventus, geïnspireerd door het dramatische leven van Napoleon Bonaparte, een enorm succes.

Het merk Creed is een personificatie van de creatie van parfums en representeert pure luxe en tijdloosheid, maar is tegelijk een moderne benadering van het historische erfgoed.

volledige text text verbergen