Creed parfums

Het merk Creed creëert al meer dan 250 jaar buitengewone parfums voor koninklijke families en andere veeleisende klanten met een verfijnde smaak.

 

Het wordt al sinds 1760, toen het merk in Londen werd opgericht door James Henry Creed, overgedragen van vader op zoon.

Het merk Creed is niet alleen door zijn lange en fameuze historie interessant, maar ook door de oude verwerkingstechnieken van kostbare materialen die voor de productie van de unieke parfums geselecteerd worden. Creed geeft de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit boven synthetische alternatieven.

Belangrijke historische persoonlijkheden, zoals koningin Victoria, de Oostenrijkse keizer Franz Josef en zijn vrouw Sisi, Sir Winston Churchill en president John F. Kennedy droegen de parfums van Creed. Ook nu is Creed het merk van koninklijke en presidentiële families, en het wordt bijvoorbeeld gedragen door ​​Michelle Obama en Kate Middleton.

Creed omvat geuren voor mannen, vrouwen en unisex parfums. Ze zijn verpakt in elegante flacons die een moderne variant zijn op de fraaie historische modellen. Een van de beroemdste parfums van Creed is Green Irish Tweed uit 1985. Verder had de fruitige muskusachtige geur Creed Aventus, geïnspireerd door het dramatische leven van Napoleon Bonaparte, een enorm succes.

Het merk Creed is een personificatie van de creatie van parfums en representeert pure luxe en tijdloosheid, maar is tegelijk een moderne benadering van het historische erfgoed.

volledige text text verbergen

Meest verkocht

Creed parfum exclusieve geuren voor dames en heren

Creed staat voor luxe parfums voor zowel dames als heren. Het parfumhuis begint aan zijn lange zegereeks in het jaar 1760 waarin James Creed zijn geld verdiende als kleermaker. Dit deed hij vooral voor vooraanstaande personen en het koninklijk huis. Het succes van Creed begon met het ontwerpen van lederen handschoenen. Deze werden speciaal gemaakt voor Koning George III. Om de geur van het leder te kunnen maskeren, voorzag Creed de handschoenen van een parfum. Voor de geur gebruikte James Creed ingrediënten zoals mandarijn en sandelhout.

Leden van het koninklijk huis waren hier zo over te spreken dat de geur exclusief als parfum werd geproduceerd. Uitsluitend voorbehouden en geleverd aan koninklijke families. Pas in de jaren ‘70 werd Creed parfum ook verkocht aan andere mensen en liefhebbers van exclusieve parfums. Nog steeds wordt Creed parfum gedragen door bekende sterren. De damesgeur Fleurissimo van Creed werd zelfs speciaal gecreëerd voor de bruiloft van Grace Kelly. Bijzonder aan Creed parfum is dat deze nog steeds op traditionele wijze wordt geïnfuseerd. Oliver en zijn zoon Erwin selecteren zelf de meest exclusieve ingrediënten voor de parfums die ze produceren.

Creed Aventus eau de parfum voor heren

Aventus van Creed is misschien wel de meest iconische geur van het merk. Het parfum is dan ook geïnspireerd op een vooraanstaande figuur uit de geschiedenis, Napoleon Bonaparte. Creed Aventus parfum is elegant en charmant, een tikkeltje provocerend maar altijd charismatisch en opgewekt. Dit Creed parfum voor heren is samengesteld met de meeste zorg op basis van exclusieve ingrediënten. Voorbeelden daarvan zijn eikenmos, muskus en jasmijn. Elke Creed geur is uniek omdat de ingrediënten in verschillende seizoenen worden verzameld. Dit kan een kleine afwijking in de geur of de kleur van het parfum veroorzaken. Andere Creed parfums voor heren zijn:

Creed Aventus cologne wordt gedragen door zelfverzekerde mannen die waarde hechten aan exclusiviteit en luxe. Aventus van Creed is een hele goede geur om te dragen tijdens speciale gelegenheden. De geur Aventus is ook leverbaar als Creed aftershave. Een balsem die je huid heerlijk laat ruiken, voedt en hydrateert na het scheren. Ook Creed Himalaya is één van de topgeuren van het parfumhuis.

Creed Himalaya

Himalaya van Creed is een frisse geur die geïnspireerd is op het beklimmen van het gelijknamige gebergte in Tibet. Creed Himalaya eau de parfum voor heren heeft basisnoten van tonkaboon en muskus. De hartnoten zijn vooral weggelegd voor roze peper, buskruit en nootmuskaat. De topnoten van Creed Himalaya parfum zijn grapefruit en citroen. Een indrukwekkend parfum dat zowel overdag als tijdens speciale gelegenheden tot zijn recht komt.

Creed unisex geuren voor vrouwen en mannen

Het exclusieve parfumhuis Creed heeft ook een aantal onweerstaanbare unisex geuren in zijn assortiment. Deze parfums kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Een voorbeeld van een unisex parfum is Creed Millesime Imperial. De gouden flacon van d geur straalt zowel luxe, mannelijkheid als vrouwelijke verleiding uit. Dit parfum kan dagelijks worden gedragen en laat zich het best omschrijven als fris en bloemig. Ingrediënten van Millesime Imperial zijn onder andere bergamot, zeezout, iris en Siciliaanse citroen.

Dames geuren en parfums van Creed

Creed heeft ook een aantal parfums voor vrouwen. Het bekende Creed Fleurissimo bijvoorbeeld dat speciaal is ontworpen voor Grace Kelly. Ook Creed Love in White is een luxe dames parfum. Deze geur werd gedragen door de first ladies van Amerika. Ter ere van de lancering kleurde het Empire State Building wit. Love in White van Creed is een parfum dat is ontworpen door Olivier Creed. De basisnoten van deze geur zijn amber en vanille. Hartnoten zijn vooral afkomstig van jasmijn en roos. De topnoot van Love in White is sinaasappel wat de geur een onweerstaanbaar Oriëntaals karakter geeft.

Online Creed parfum bestellen voor heren, dames of unisex

Ben je op zoek naar een luxe parfum voor dames of heren? Creed eau de parfums bestel je snel en eenvoudig via de webshop van notino.nl. We bieden je altijd een ruime keuze aan Creed parfums zoals Love in White, Himalaya of Creed Viking. Ben je op zoek naar een uniek parfum of aftershave voor heren? Kies dan voor Aventus van Creed. Ook andere geuren uit de collectie kun je aanvullen met hydraterende aftershave balsem, douchegel of zeep met hetzelfde parfum. Wil je liever een unisex parfum van Creed bestellen? Ook dat is mogelijk. Met Millesime Imperial eau de parfum van Creed laten zowel mannen als vrouwen een onuitwisbare indruk achter.