Paarse haarverf

Meest verkocht

Maak er een spel van en probeer eens nieuwe tinten! Wat denk je van de paarse haarverf? Kijk of de fijne paarse gloed bij je staat of ga voor een complete metamorfose en kies voor de rijke paarse kleur op je gehele haarlengte.

Origineel paars haar voor een festival en voor naar het werk

Paars haar kom je steeds meer tegen op straat, deze kleur wordt steeds populairder. Dankzij het brede aanbod van verschillende paarse tinten hoef je niet bang te zijn dat je dezelfde paarse kleur krijgt zoals je buurvrouw. Jij en je haar blijven altijd uniek.

Paars haar is niet uitsluitend voor rebelse types die van extravagante festivals houden. Met je prachtig paars haar kun je ook een saaie zakelijke bespreking spannend maken. Het is niet slechts je haar waarmee je indruk op je omgeving maakt. Je algemene indruk kan je met de juiste lippenstift of oogschaduw versterken en dit kan natuurlijk ook met je kleding.

De donkerpaarse haarverf staat je misschien goed, of misschien is het eerder de lichtpaarse kleur die bijna roze lijkt. Je kunt zorgeloos experimenteren en de juiste paarse tint zoeken die bij jou past. Voordat je de ideale tint vindt, probeer eens de uitspoelbare haarverf en ontdek welke kleur bij jou past!