Culti

Filter
Prijs

tot

Soorten huisgeur
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Meest verkocht

Een verwarmende geur die je zintuigen prikkelt en een gevoel van gezelligheid oproept zodra je je huis binnenkomt. Een fris aroma in je auto om je onderweg goed te voelen. Wasgoed dat heerlijk geurt, net zoals je het graag hebt, en dat nog lang na het wassen. Voor dit alles zorgen de producten van het Italiaanse merk Culti Milano.

Het verhaal van het merk Culti begon in de levendige fantasie van de Italiaan Alessandro Agrati, die zich voorstelde hoe het zou zijn als elke ruimte haar eigen geur zou hebben. Een geur waarvan ze van de vloer tot het plafond doortrokken zou zijn. Hij droomde dat een aangename sfeer in een interieur niet alleen door de mooie decoratie gevormd werd, maar ook door de geur. En zo ontstond in 1990 Culti Decor – de eerste Culti diffuser met top geuringrediënten die ook gebruikt worden bij de creatie van chique parfums.

In de brede portfolio van dit Italiaanse merk vinden we Culti reed diffusers, die door middel van in geurolie gedompelde stokjes het aroma doorheen de hele ruimte verspreiden. Ook de chique Culti kaarsen van kwaliteitsvolle was zijn heel populair en geven je woonst een verwarmende geur. Voor liefhebbers van gezelligheid zijn er ook de Culti huissprays met verwarmende, houtachtige tonen.

Ontdek zelf aan den lijve dat het merk Culti bij de beste hoort die de markt met luxueuze huisgeuren te bieden heeft.