Whitening tandpasta

Meest verkocht

Hoe werkt whitening tandpasta?

Zoek je een milde manier om thuis je tanden te bleken? Of ben je bang voor de tandarts? Whitening tandpasta’s geven al na een paar keer gebruiken erg goede resultaten.

De belangrijkste taak van whitening tandpasta is het tandglazuur te ontdoen van pigmentatie veroorzaakt door koffie, thee en voedsel. Daarmee geeft hij je tanden hun natuurlijke witte kleur terug.

Whitening tandpasta’s hebben een fysische of een chemische werking. De tandpasta’s met een fysische werking bevatten een grote hoeveelheid schurende componenten (kleine deeltjes) die het tandglazuur mechanisch schuren.

Whitening tandpasta’s die gebaseerd zijn op een chemische werking bevatten peroxide, dat de kleurpigmenten uit de tandstructuur verwijdert.

Zwarte whitening tandpasta

Wil je je tanden op een natuurlijke manier witter maken? Bleek je tanden dan met houtskool! De hit van de laatste jaren, de zogeheten zwarte whitening tandpasta geeft bevredigende resultaten. Hij dankt zijn kleur aan actieve kool, die je tanden mild en op natuurlijke wijze ontdoet van tandplak en vlekken.

TIP: minsten zo populair als zwarte tandpasta is whitening tandpoeder, die je tanden weer een stralende witte kleur geeft. Whitening poeder werkt hetzelfde als tandpasta, met het verschil dat je tanden worden gereinigd door poeder en niet door poeder met bindmiddelen.

Hoe lang duurt het bleken van tanden met tandpasta?

Zelfs de beste whitening tandpasta geeft niet dezelfde resultaten als het bleken van je tanden door een professional. Het resultaat is altijd afhankelijk van het soort pasta, de samenstelling en het whitening effect.

Als je je tanden één tot twee tinten lichter wilt maken, is whitening tandpasta voor jou ideaal. Het resultaat is in een paar weken tot maanden zichtbaar.

Lach van oor tot oor! Bij ons vind je namelijk een onuitputtelijke hoeveelheid doeltreffende whitening tandpasta’s van populaire merken als Swissdent, Curaprox, Opalescence of Oral B.