Koreaanse cosmetica

Koreaanse make-up is een fenomeen van de afgelopen jaren. Het gaat om producten van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Korean skincare is in veel opzichten anders dan de klassieke verzorging, waaraan we gewend zijn. De verzorging omvat het gebruik van meer dan 12 verschillende producten, waaronder gezichtsbehandelingsolie, voedende ampullen en huidserum toebehoren. Het Koreaanse zwarte masker en de Koreaanse BB crèmes zijn wereldwijd bekend om hun kwaliteit!

 

Koreaanse cosmetica heeft respect voor de huid, bevat geen parabenen en maakt gebruik van speciale natuurlijke ingrediënten zoals ginseng, chia zaden, aardappelen en zelfs slakkenslijm. Koreaanse huidverzorging is bovendien altijd gebaseerd op de individuele behoeften van je huid.

Op notino.nl vindt je de beroemdste Koreaanse make-up en cosmeticamerken:

De cosmetica Missha bevat ongebruikelijke componenten, zoals fruitzuren, houtskool en extracten van zeeplanten. Het merk is vooral bekend om de Missha Pure Source maskers.

De Koreaanse cosmetica Erborian combineert streng bewaakt oude Koreaanse receptuur met de nieuwste technologie. Probeer het serum Erborian Bamboo om je huid te matteren.

Het Koreaanse merk Mizon heeft vele octrooien op het gebied van de cosmeticaproductie verworven. Bekend is de toepassing van slakkenslijm, dat de regeneratie van de huid stimuleert en de vorming van rimpels tegengaat. Het merk maakt effectieve antirimpelcrèmes en serums.

Het merk Steblanc gebruikt bij de cosmeticaproductie alleen de beste natuurlijke hypoallergene en niet-toxische ingrediënten. Het merk produceert bijvoorbeeld kwalitatief hoogwaardige gezichtsmaskers die ginseng, steenkool, parelpoeder of koninginnengelei bevatten.

Probeer kwaliteitsproducten van k-beauty merken!

volledige text text verbergen

Meest verkochte

12 3 13

12 3 4 5 13 Toon meer