Koreaanse cosmetica

Filter
Prijs

tot

Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   22
  •   6
  •   1
  •   1
  •   2
Meest verkocht

Waarom Koreaanse cosmetica proberen?

Laat je inspireren door Koreaanse huidverzorgingsrituelen en krijg een prachtige, stralende huid zoals van een Aziatische vrouw. Koreaanse cosmetica zijn de laatste jaren een echt fenomeen en de kwaliteitsvolle producten aan aanvaardbare prijzen veroveren stilaan de hele wereld.

Korean Beauty verschilt op veel vlakken van de klassieke verzorging waaraan wij gewend zijn. Het omvat het gebruik van meer dan 12 verschillende producten, waaronder gezichtsolie, voedende ampullen of gezichtsserums. Koreaanse zwarte maskers of BB-crèmes horen bij de top beautyproducten ter wereld.

Koreaanse cosmetica tonen respect voor de huid, bevatten geen parabenen en maken gebruik van speciale natuurlijke ingrediënten zoals ginseng, chiazaden, aardappelen en zelfs slakkenslijm. Koreaanse huidverzorging is bovendien altijd gebaseerd op de individuele behoeften van je huid.

Ontdek nu de beste Koreaanse cosmeticamerken

De cosmetica van Missha bevatten ongebruikelijke componenten, zoals fruitzuren, houtskool en extracten van zeeplanten. Het merk is vooral bekend om zijn Missha Pure Source maskers.

De Koreaanse cosmetica van Erborian combineren streng bewaakte, oude Koreaanse recepturen met de nieuwste technologie. Probeer bijvoorbeeld eens het serum Erborian Bamboo om je huid te matteren.

Het Koreaanse merk Mizon heeft op het gebied van de cosmeticaproductie al vele octrooien verworven. Bekend is de toepassing van slakkenslijm, dat de regeneratie van de huid stimuleert en de vorming van rimpels tegengaat. Het merk biedt werkzame antirimpelcrèmes en -serums.

Het merk KORIKA is vooral gespecialiseerd in sheet maskers van hoge kwaliteit, niet alleen voor het gezicht, maar ook voor handen en voeten. Deze bevatten bijvoorbeeld actieve stoffen als 24-karaats goud, extracten van zijde of lavendel of gletsjerwater.

Het Koreaanse merk Klairs baseert zijn producten puur op de meest effectieve, verse ingrediënten die ook geschikt zijn voor een gevoelige huid. Deze cosmetica hebben een aangename kalmerende werking.

Probeer ook eens kwaliteitsproducten van K-beauty merken en verwen je gezicht volkomen!