Geur kaarsen

Meest verkocht

De beste geurkaarsen voor een romantische avond of een familiebijeenkomst

Een romantisch diner voor twee, Kerstmis, ontspanning na een zware dag – op al deze momenten is een geurkaars je ding. Een geurkaars creëert de juiste sfeer voor het moment en achteraf is een bepaalde geur voor altijd gelinkt aan die gebeurtenis. Geuren hebben namelijk een grote invloed op onze gemoedstoestand. Met geurkaarsen kan je beïnvloeden hoe je je vandaag gaat voelen. Je hoeft er alleen maar een uit te kiezen, een lucifer aan te strijken en te genieten van de heerlijke geur.

Op notino.nl vind je geurkaarsen die je een warm gevoel geven en een streling voor de geest zijn. Ze ruiken bijvoorbeeld als een veld vol lavendel, vanille, of een pompoentaart, mjam! Ook kerstkaarsen ontbreken natuurlijk niet, om je gezelschap te houden tijdens het versieren van de kerstboom of het inpakken van de cadeautjes.

En als je houdt van interior design, kies dan uit onze decoratiekaarsen. Een stijlvolle designkaars geeft elk interieur iets extra’s.

Votiefkaarsen

Als je graag geuren afwisselt of niet zeker bent of de gekozen geur wel je dat is, dan zijn votiefkaarsen iets voor jou. Ze wegen meestal rond de 50 g en branden ongeveer 15 uur. Votiefkaarsen kan je systematisch over je woonst verspreiden en zo de hele ruimte lekker doen ruiken.

Geurkaarsen in glas

Deze chique kaarsen passen perfect bij elk interieur. Ze zijn een populaire vorm van decoratie en een origineel geschenk waar iedereen die van geurkaarsen houdt vast blij mee is. Een kaars in glas is bovendien redelijk ecologisch. Zodra ze is opgebrand, kan je het potje uitwassen en voor iets anders gebruiken.

Kaarsen met houten lont

Je hoeft niet in een chalet te wonen om een gezellige sfeer te creëren - dat kan evengoed in je flat in het drukke stadscentrum. Een knetterende kaars heeft alles wat ervoor nodig is: het geeft een aangename warmte af, ruikt heerlijk en knettert bovendien als een open haard.

Geurige theelichtjes

Ben je op zoek naar theelichtjes voor je theelichthouder? Je hoeft geen genoegen te nemen met die gewone witte theelichtjes zonder geur. Je kan aan tafel of in de slaapkamer de juiste sfeer oproepen met geurige theelichtjes. Die branden net zo goed maar ruiken bovendien nog zo lekker, als pas gewassen wasgoed, kasjmier of bijvoorbeeld kaneel. Hmmm!

Natuurlijke geurkaarsen

Natuurlijke kaarsen worden gemaakt van soja-, bijen-, kokos- of plantaardige was en het grote voordeel is de langere brandduur in vergelijking met paraffinekaarsen. Kaarsen van natuurlijke was geven bovendien ook nog geur af als ze niet meer branden.

Welke geurkaarsen winnen uiteindelijk jouw hart? Grote kaarsen in glas, aromakaarsen, kaarsen van bijenwas of meteen een hele set geurkaarsen?