Ga naar hoofdcontent

Contract Ontbinding

KOOPOVEREENKOMST ONTBINDING ZONDER OPGAVE VAN REDEN (RETOURNERING VAN GOEDEREN)

Heb je een verkeerde keuze gemaakt? Bij ons hoef je je geen zorgen te maken als je een verkeerd product hebt besteld. Je kan de overeenkomst tot 90 dagen lang ontbinden zonder opgave van reden.

Wanneer kan ik de koopovereenkomst ontbinden zonder opgave van reden?

Je kan elk product dat je bij ons aankoopt retourneren, met uitzondering van producten die:

a) werden aangepast aan of vervaardigd naar je persoonlijke wensen (bijv. een verpakking met gravure)

b) niet geretourneerd kunnen worden om hygiënische redenen (bijv. geopende cosmetica en andere producten die in rechtstreeks contact met de huid komen)

Indien je de goederen ecologisch of als cadeau laat verpakken, kan de overeenkomst inzake de dienst van ecologische of cadeauverpakking niet meer opgezegd worden van zodra de goederen verpakt zijn en de dienst dus reeds geleverd is. Gelieve er nota van te nemen dat de goederen onmiddellijk na de bestelling verpakt worden.

Ook kan je je niet terug trekken uit de cadeauverpakking koopovereenkomst als de producten al reeds als cadeau zijn verpakt. Wij herinneren je eraan dat je volgens de wet verantwoordelijk bent voor de vermindering van de waarde van de producten die ontstaan uit het ondeugelijk gebruik van deze producten op een manier die de vereiste vertrouwdheid met de eigenschappen en functionaliteit van de producten overtreft (bijv. als je een parfum blijft gebruiken nadat je deze al hebt getest). In deze gevallen kunnen wij je alleen slechts een deel van de prijs compenseren).

Hoe kan ik de koopovereenkomst ontbinden zonder opgave van reden?

Je dient ons binnen de termijn van 90 dagen op de hoogte te brengen van je beslissing om de koopovereenkomst op te zeggen. Dit doe je het best door ons te contacteren via e-mail op [email protected] of op het nummer 020 369 0603. Je kan ook gebruik maken van het formulier voor ontbinding van de koopovereenkomst, dat je hier vindt.

Stuur de goederen naar het volgende adres: EXPANDECO – NOTINO, Nikola Durmaz, Hoofdstraat 163, 8162AG Epe. Indien je in het kader van de koopovereenkomst gratis extra producten van ons ontvangen heeft (“geschenk“), dan moet ook dit geschenk geretourneerd worden. Bij ontbinding van het koopcontract zijn de kosten van het retourneren van het product voor jouw rekening.

Wij zullen je de aankoopprijs van de producten binnen 14 dagen vanaf de datum van opzegging terugbetalen. Overeenkomstig de wet mogen wij echter wachten met de terugbetaling totdat je de producten hebt geretourneerd. Indien je opzegt binnen 14 dagen na ontvangst van de producten, heb je het recht op vergoeding van de bezorgkosten tot maximaal het bedrag dat overeenstemt met de goedkoopste, door ons aangeboden manier van verzending.

Contactgegevens

Wij zullen graag al je vragen met betrekking tot de koopovereenkomst te ontbinden zonder opgave van reden te contacteren via e-mail op [email protected] of op het nummer 020 369 0603.