Gekleurd haar

Je hebt gekozen
  • Gekleurd
Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   25
  •   4
  •   1
Meest verkocht

Welke vrouw zou geen prachtige stralende haarkleur willen? Met de kleurspoelingen van nu is dat eenvoudig.

Om je gekleurde haar lang mooi te houden, heb je een speciale producten nodig die je kleur tegen voortijdig verbleken beschermen, het hydrateren en het de benodigde voedingsstoffen geeft.

De zorg voor je geverfde haar begint bij het wassen. Kies een zachte shampoo en vermijdt de zogenaamde reinigende shampoos. Het is ideaal om een speciale shampoo voor gekleurd haar te kiezen die voorkomt dat de kleur uit je haar gespoeld wordt. En denk eraan dat je je haar na het kleuren pas na twee dagen wast, zodat de kleur voldoende geabsorbeerd kan worden.

Na het wassen moet je je geverfde haar de benodigde voedingsstoffen geven. Gebruik na elke keer wassen een speciale conditioner voor gekleurd haar en gun je haar ten minste eenmaal per week een intensieve kuur in de vorm van een voedend masker. De kleurintensiteit wordt negatief beïnvloed door UV-straling, en daarom zijn styling-producten en beschermende olie met een UV-filter die de kleur tegen verbleken voorkomen, ideaal.

Op notino.nl bieden we een ruim aanbod aan producten voor geverfd haar tegen prima prijzen! We sturen je je bestelde producten per expresse aan je op.