Lippenmasker

Meest verkocht

Wil je graag zijdezachte lippen?

Een lippenmasker is een geweldige aanvulling op het gebruik van lippenbalsem die zorgt voor hydratatie. Probeer eens een lippenmasker en verheug je op maximaal doorvoede lippen die er fantastisch uitzien op het eerste zicht - en de eerste aanraking. Het masker verzorgt bovendien ook de lipcontouren en beperkt zo het vroegtijdige ontstaan van rimpels.

Hoe gebruik je een lippenmasker?

Lippenmaskers zien er meestal uit als grote gel-achtige monden en hun gebruik is niet alleen heel eenvoudig maar ook nog leuk. Haal het lippenmasker uit de verpakking en plak het op je schone lippen. Laat het ongeveer 15 minuten inwerken - volgens de handleiding van de producent. Ondertussen kan je met je reuzenlippen een grappige selfie maken. Haal het masker daarna van je lippen.

Vergeet ook de andere lipverzorging niet

Behalve lippenbalsems en lippenmaskers kan je ook eens de werking testen van een lippenpeeling, die de dode huidcellen verwijdert en je lippen zachter en beter doorbloed maakt. Gebruik de peeling vóór het masker om zo het effect van het masker nog te vergroten.

Kies voor een lippenmasker van Avon, Korika of Kocostar en geniet van doorvoede lippen waarop elke lippenstift er nog beter uitziet!