Ga naar hoofdcontent

Cadeauverpakking

Vind jij cadeaus inpakken maar niks? Dan doen wij dat voor jou!

Wil je iemand een plezier doen en heb je geen tijd of weet je niet hoe je een cadeautje van Notino leuk moet inpakken? Niets is simpeler dan dat je die zorgen aan ons overlaat. Wij pakken je cadeautje luxe en professioneel in en we versieren het met een satijnen strik. Jij hoeft je perfect ingepakte geschenk alleen nog maar te overhandigen. Je kunt het ook meteen laten toesturen aan degene die je blij wilt maken.

Hoeveel kost zo'n geschenkverpakking?

De geschenkverpakking krijg je voor de eenheidsprijs van € 4,99. Als je de bestelde producten wilt verdelen over meerdere geschenkdozen, dan betaal je apart voor elke doos.

Hoe bestel je de geschenkverpakking?

Voordat je je bestelling voltooid, klik je in je winkelwagentje op het vak voor de mogelijkheid tot geschenkverpakking en kies je de concrete kleurvariant. Vervolgens vink je de producten van je bestelling aan die je in wilt laten pakken. Als je je bestelling over meer pakjes wilt verdelen, klik dan op een nieuwe geschenkverpakking en vink opnieuw aan, wat er in verpakt moet worden. Als je dezelfde kleurvariaties kiest, dan markeren wij de doosjes, zodat je precies weet wat waarin verpakt is.

Kan echt elk product worden ingepakt?

Wij bieden geschenkverpakkingsdiensten aan voor de meeste producten die u kunt vinden in onze e-shop. Producten die toch niet in een doos passen, worden grijs weergegeven in het voorbeeld en kunnen niet worden geselecteerd om in te laten pakken. Deze producten ontvangt u samen in dezelfde bestelling, maar niet in de geschenkdoos.

Hoeveel producten passen er in een geschenkdoos?

Elk pakket kan maximaal 3 producten bevatten, zodat het geschenkpakket er altijd mooi en representatief uitziet als het opengemaakt wordt. Als u meer dingen wilt laten verpakken, kiest u gewoon een ander vak in het menu. Binnen één bestelling kunt u producten in maximaal 4 geschenkverpakkingen laten inpakken.

Moet je hele bestelling als geschenk worden ingepakt?

Nee, dat hoeft niet. Als je alleen iets voor jezelf wilt bestellen, dan nemen we die producten niet mee in je selectie van geschenkverpakking en die blijven dus onverpakt.

Wil je dat wij het ingepakte cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen?

Als je iemand verrassen wilt, dan kunnen wij het cadeautje voor jou overhandigen. Vul dan op het einde van je bestelling het adres van de gelukkige in als ontvangstadres. Vul je eigen adres in als factuuradres. De rest regelen wij.  Je kunt de bestellen maar naar één enkel adres laten verzenden. Als je meer mensen met een geschenk wilt verblijden, dan moet je steeds een nieuwe bestelling maken.

Wanneer wordt mijn pakket afgeleverd?

We maken veel werk van het inpakken van elk geschenk. Daarom kan de levertijd van elke zending 1–2 dagen later zijn.

Wordt het geschenkpakket tijdens het transport niet beschadigd?

We plaatsen je cadeauverpakking altijd ook nog in een standaardverpakking, zodat je fraai ingepakte bestelling echt niet beschadigd raakt.

Wordt de factuur bij het pakket gevoegd?

We voegen alleen een factuur bij de zending als je de artikelen zelf ophaalt. Bij overhandiging van je bestelling door de vervoerder vind je de factuur in je e-mail.

Kunnen producten in geschenkverpakking geretourneerd worden?

Ja, ook als je gebruikmaakt van de geschenkverpakkingsservice heb je natuurlijk het recht om de producten te retourneren. Maar deze mogelijkheid heeft alleen betrekking op de producten zelf, niet op de geschenkverpakking.

Is de service momenteel niet beschikbaar?

Een speciaal team houdt zich met het inpakken van de bestellingen bezig, waarbij elk pakje met zorg behandeld wordt. Daarom is het aantal cadeauverpakkingen per dag beperkt. Je kunt de volgende dag weer van de service gebruik maken.