Oogpotlood

Meest verkocht

Oogpotloden: gekleurde, waterproof, kajal en nog veel meer

Accentueer je oogopslag met het beste oogpotlood! Of je nu op zoek bent naar een wit oogpotlood om je oogopslag te verhelderen, een kajal potlood voor een smokey effect of een waterproof potlood voor alle omstandigheden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Hoe kies je een oogpotlood?

Belangrijk is de hardheid van het potlood. Een relatief hard, klassiek oogpotlood is een goede vervanger voor eyeliner en is ideaal om een nauwkeurige vorm mee te creëren. Een kajal potlood is zachter en gemakkelijker uit te smeren, en daarmee optimaal voor het creëren van een smokey effect. Lijntjes die je met een kajal potlood zet zijn meestal opvallender en blijven langer zitten.

Ga je naar het zwembad of regent het? Gebruik dan een waterproof oogpotlood, dat zelfs niet wordt uitgeveegd door water of tranen. Voeg daar nog waterproof mascara aan toe en je hebt een look die je niet in de steek laat. Kies als je gevoelige ogen hebt voor een hypoallergeen oogpotlood zonder potentieel irriterende bestanddelen.

Kleuren oogpotlood

Zodra je hebt besloten welk type oogpotlood voor jou het best is, kies je de kleur:

  • Zwart oogpotlood is een klassieker. Met het juiste potlood creëer je met één streek betoverende ogen.
  • Bruin oogpotlood accentueert je ogen milder dan zwart potlood. Je krijgt zo een natuurlijkere look en hij is bijvoorbeeld geschikt voor als je blond haar hebt.
  • Wit oogpotlood laat je ogen groter lijken. Gebruik het bijvoorbeeld voor de binnenhoek van je oog of voor een lijntje op je onderste ooglid.
  • Met roze, groen of blauw oogpotlood kan je experimenteren en je fantasie de vrije loop laten. Houd je van een kleurige make-up, maar heb je niet het juiste potlood? Gebruik dan een smal make-uppenseel en trek een lijntje met gekleurde oogschaduw.

Wat je echt nodig hebt ...

Een nauwkeurig lijntje is essentieel! Daarvoor heb je een puntenslijper voor oogpotlood nodig, dat voor de juiste scherpte zorgt. In ons assortiment vind je ook oogpotloden met een eigen puntenslijper.

Ga voor een nieuw oogpotlood van Clinique, Rimmel of Bourjois en geniet van een perfecte make-up waarmee je iedereen verblindt!