Losse scheermesjes, vervangende scheerkoppen en -bladen

Meest verkocht

Vind hier de juiste mesjes voor jouw scheersysteem

Krijg je niet meer zo’n glad scheerresultaat als voordien? Dan is het tijd op je scheermesje te vervangen! Koop een voorraad aan navulmesjes en zorg dat je altijd klaar bent voor een nauwkeurige scheerbeurt.

Hoe kies je de juiste scheermesjes of navulmesjes?

Het is echt heel eenvoudig. Als je de beste scheermesjes zoekt, dan zijn dat simpelweg degene die passen op jouw scheersysteem. Op Notino staat er bij de productbeschrijving altijd met welk scheersysteem de scheermesjes compatibel zijn.

Hoe lang blijven scheermesjes scherp?

De optimale scherpte blijft enkele scheerbeurten lang behouden. Dat geldt meestal trouwens ook voor wegwerpscheermesjes. Bij een elektrisch scheerapparaat is het ietsje makkelijker. De scheerbladen of -koppen moeten meestal maar ongeveer eenmaal per jaar worden vervangen. Volg gewoon de gebruiksaanwijzing van de producent.

Opzetmesjes en scheerkoppen voor scheersystemen voor nat scheren

  • Scheerkoppen met 3 tot 5 scheerbladen worden het meest gekozen. Ze passen op populaire scheersystemen van Gillette, Wilkinson e.a. Behalve van messcherpe bladen zijn deze scheerkoppen vaak ook voorzien van een bevochtigende strip om irritatie te verminderen, en van beschermende elementen of andere gadgets die het scheren vereenvoudigen.
  • Klassieke scheermesjes, dat is pure nostalgie, maar ze werken nog steeds prima! Ze passen alleen in concrete types van scheersystemen waarin steeds maar één scheermesje wordt geplaatst. Navulmesjes zitten meestal per 5 of 10 stuks verpakt. Aan jou de keus of je een Wilkinson scheermes gebruikt of je stoppelbaard onder handen neemt met een Gillette.
  • Wegwerpscheermesjes zijn altijd handig om in huis te hebben. Bijvoorbeeld in geval van een korte trip waarbij je je scheermesje niet terug mee naar huis gaat willen sleuren, of als noodoplossing als je merkt dat je door je voorraad vervangende scheerkoppen zit.

Scheerbladen en andere vervangstukken voor elektrische scheerapparaten

  • Een scheerblad is essentieel voor de functionaliteit van je elektrische scheerapparaat en een glad resultaat. Meestal moet het een keer om de paar maanden worden vervangen – maar volg het best de gebruiksaanwijzing van de producent.
  • Een scheerkop kan ook verslijten, maar daarom hoef je niet meteen een nieuw scheerapparaat te kopen. Op Notino vind je zowel vervangende scheerkoppen voor je elektrische scheerapparaat, als aparte navulmesjes.

Huidirritatie door te scheren met een bot scheermesje kun je voorkomen door het tijdig te vervangen door een nieuw. In ons assortiment heb je een ruime keuze uit vervangende scheerkoppen, -bladen en mesjes, inclusief Philips OneBlade mesjes, scheermesjes van Gillette en Wilkinson Sword en bladsystemen voor scheerapparaten van Braun. Je hebt maar te kiezen!