Manicuresets en nagelvijlen

Meest verkocht

Geef jezelf een goede thuismanicure en pronk met je perfect verzorgde nagels! Of je nu een volledige manicure- en pedicureset nodig hebt of alleen maar een nagelvijl, nagelriemtrimmer, nagelpolijstblok of nagelschaar en nagelknipper, in het ruime assortiment van notino.nl voor thuismanicure vind je alles voor prachtige nagels en handen!

Wat zit er in een manicureset?

Met een goede nagelvijl geef je je nagels in een oogwenk een precieze vorm. Kies er een die je het werk gemakkelijk maakt:

  • Een glazen nagelvijl veroorzaakt geen splijtende nagels en gaat lang mee.
  • Met een metalen of papieren vijl geef je je nagels de gewenste vorm, maar ze verslijten redelijk snel. Het is een goede keuze als je je nagelvijl vaak verliest. 

Met een nagelschaar zorg je dat je nagels de ideale lengte en vorm hebben. Week je nagels voordien in water, dan gaat het knippen gemakkelijker. 

Een nagelknipper dient om je nagels mee te knippen, vooral hardere nagels. Hij vormt een onmisbaar onderdeel van elke manicure- en pedicureset. 

Met een nagelriemtrimmer verwijder je snel en nauwkeurig losse stukjes huid rond je nagels.

Met een nagelpolijstblok geef je je nagels de finishing touch. Hij dient niet om te vijlen, maar wel om het oppervlak van je nagels te egaliseren en polijsten. Zo zullen je nagels natuurlijk glanzen, ook zonder nagellak. 

Thuismanicure, hoe doe je dat?

Als je je nagels gaat verzorgen, aandacht! Wij geven enkele tips om van je thuismanicure te genieten en een perfect resultaat te bereiken.

  • Verwijder met een nagellak remover alle onzuiverheden en restjes nagellak van je nagels.
  • Kort je nagels in met behulp van een nagelknipper of nagelschaar.
  • Geef je nagels de gewenste vorm met een nagelvijl.
  • Verwijder losse velletjes rond je nagels. Probeer eens een nagelriemtrimmer of nagelriemschaartje.
  • Rond je manicure af met perfect aangebrachte nagellak. Kies je voor decente French manicure, of ga je voor gewaagdere, felle kleuren?

Verzorg je nagels thuis zoals in een salon. Met een goede manicureset, nagelknipper en glasnagelvijl is dat een fluitje van een cent!