Elektrische tandenborstels voor kinderen

Je hebt gekozen
  • Voor Kids
Filter
Gratis geschenken en aanbiedingen
Prijs

tot

Merk
Meest verkocht

Elektrische kindertandenborstel 

Hoe wen je je kinderen eraan om regelmatig hun tanden te poetsen? Geef ze een elektrische kindertandenborstel met sprookjesmotieven, waarmee mondhygiëne met speels gemak gaat! Tandenpoetsen is nog nooit zo leuk geweest.

Voordelen van elektrische kindertandenborstels

  • Tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel is doeltreffender. Een elektrische borstel kan tot 48.000 trillingen per minuut afgeven, dus tot wel 6× zoveel als een gewone tandenborstel.
  • Hij is kleiner en ligt prettiger in de kinderhand. De borstels zijn bovendien verkrijgbaar met vrolijke sprookjesmotieven, die het poetsen leuker maken.
  • Tandenborstels met bluetooth zorgen voor effectiever poetsen én voor een vrolijk ochtend- of avondritueel, bijvoorbeeld met een sprookje.
  • De timer van de elektrische tandenborstel maakt kinderen attent op de juiste poetstijd.
  • Met deze elektrische tandenborstel worden kinderen beter gemotiveerd om hun tanden te poetsen dan met een gewone tandenborstel. Het poetsen wordt leuker en eenvoudiger.
  • Op notino.nl vind je ook reserve-opzetborstels, zodat een elektrische kindertandenborstel door meerdere kinderen gebruikt kan worden. Daarvoor hoef je alleen de opzetborstels maar te verwisselen.

Een klassieke, roterende of sonische kindertandenborstel?

Twijfel je tussen een handmatige, roterende en sonische kindertandenborstel? Bekijk ze dan eens van dichtbij:

  • De kop van een roterende elektrische kindertandenborstel draait en verwijdert daardoor doeltreffend onzuiverheden en tandplak en ontdoet de tanden van verkleuring.
  • Een sonische kindertandenborstel draait niet, maar de kop vibreert en verwijdert daardoor onzuiverheden. Door te vibreren zet hij de watermoleculen die samen met tandpasta voor schuim zorgen in beweging, verstoort tandplak en spoelt het weg van minder toegankelijke plaatsen. In tegenstelling tot roterende tandenborstels is hij ook geschikt voor gevoelige tanden en tandvlees.
  • Een handtandenborstel voor kinderen is de goedkoopste, maar ook de minst effectieve variant. Hij is geschikt voor op reis en voor het afwisselen van een hand- en elektrische kindertandenborstel.

Onderschat een regelmatige mondhygiëne van je kinderen niet – de elektrische kindertandenborstels van Philips of Oral B zijn betrouwbare hulpmiddelen voor perfect gepoetste tanden zonder tandsteen.