Fijn haar

Je hebt gekozen
  • Fijn
Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   16
  •   3
  •   1
  •   2
Meest verkocht

Maak je je zorgen over hoe je met je fijne haar om moet gaan? Veel vrouwen hebben er problemen mee.

Hun haar heeft geen volume, het is slap en er valt moeilijk een kapsel van te maken. Maar gelukkig is er een oplossing. De basis van de zorg voor fijn haar is goed knippen en verder speciale producten die het haar versterken en het bovendien het nodige volume geven.

Kies producten met een lichte samenstelling en zonder alcohol. Was je haar met shampoo voor fijn haar om het volume te vergroten. Zo’n shampoo maakt fijn haar licht en luchtig. Een cafeïneshampoo is bijvoorbeeld heel goed, want daarna wordt je haar heerlijk luchtig.

Kies een conditioner die uw haar versterkt, maar niet belast. Breng een conditioner voor fijn haar nooit tot op de wortels aan, want je haar wordt daarna juist nog slapper. Gebruik eenmaal per week een speciaal masker voor fijn haar. Styling gels of schuimen zijn voor fijn haar meestal te zwaar. Lakken zijn beter om het volumen van je haar te vergroten.

Je zult zeker een keus kunnen maken uit het aanbod van producten voor fijn haar op notino.nl. We bieden een groot aantal shampoos voor slap haar, sprays voor een groter volume en conditioners en maskers voor de versterking van het haar. Bovendien leveren we de producten per expresse.