Ga naar hoofdcontent

BIOTHERM HOMME

Biotherm Homme

Elke man is uniek. En dus ook zijn huid. Dat regelmatige cosmetische verzorging enkel voor vrouwen zou zijn, geldt al lang niet meer. Daarom ontstond reeds in 1985 de cosmeticareeks Biotherm Homme, speciaal voor mannen. Ook als man mag je namelijk genieten van het gevoel van een betere huid dat je geboden wordt door bijvoorbeeld een antirimpelcrème, hydraterende verzorging of een regenererend serum van Biotherm Homme.
 
Heb je het gevoel dat je huid stevigheid verliest? Zoek je een manier om om te gaan met een vette huid? Of eerder om je huid te kalmeren na het scheren? Het maakt niet uit waar je op dit moment precies last van hebt - Biotherm Homme biedt een oplossing voor elk probleem.
De Biotherm Homme cosmetica doet werkelijk het maximum voor je huid en vervult altijd haar actuele behoeften. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse verzorgingsroutine. Bijvoorbeeld de collectie Biotherm Homme Aquapower is het vermelden waard. In deze unieke producten schuilt de uitzonderlijke, hydraterende kracht van thermaal water, die je huid opnieuw de soepelheid geeft die ze verloren was en haar bovendien heerlijk zacht maakt.