Ga naar hoofdcontent

Curaprox

Over Curaprox

Wist je dat gezonde tanden en tandvlees essentieel zijn voor je algemene gezondheid? Het Zwitserse merk Curaprox weet dat zeker. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in mondhygiëne en haar producten werken gewoon. Probeer tandenborstels en andere hoogwaardige producten waar de wereld dol op is.

Als sinds 1972 ontwikkelt het merk de beste mondverzorgingsproducten in samenwerking met tandheelkundige professionals. De legendarische Curaprox-tandenborstel is eenvoudig maar nog effectiever. Het gebruikelijke nylon wordt vervangen door de extra zachte, gepatenteerde CUREN®-haren die gekenmerkt zijn door de rechte snit en een hoge dichtheid. De dichtheid van de haren varieert bij verschillende soorten borstels. De meest populaire borstel is de ultrafijne Curaprox 5460 die zacht is zelfs voor het meest gevoelige tandvlees.

In het assortiment vind je ook de Curaprox-tandpasta of Curaprox interdentale borstels waarmee je met behulp van enkele bewegingen je mondhygiëne tot in de perfectie uitvoert. Mocht je nog steeds twijfelen, laat je verleiden door de speelse en kleurrijke design van de tandenborstels en maak gebruik van hun speciale Valentijnsdag- of kersteditie.

volledige text text verbergen