Groene haarverf

Je hebt gekozen
  • Haarkleuring voor thuis
  • Groen
Filter

Op zoek naar een zichtbare verandering? En wil je graag opvallen? Kies in dat geval voor groene haarverf die je haar buitengewoon laat stralen. Op het eerste gezicht lijkt groen misschien te wild, maar je moet het gewoon durven. Je zult ziet dat het de moeite waard is.

In combinatie met je eigen haarkleur kan groen verschillende tinten toveren, van felgroen tot turkoois en donkergroen die eerder op bruin met een groene gloed lijkt. En om de groene kleur zo lang mogelijk te behouden, raden wij je aan de verzorging voor gekleurd haar te gebruiken die de aanhouding van de kleur verlengd.

De verf hoef je niet op je gehele haar te gebruiken. Probeer eerst enkele groene lokken om je look op te frissen. En als je haar blond is, hoef je je haar niet eens te ontkleuren. De groene kleur zal namelijk meteen goed pakken.

Groen haar voor even

Weet je niet zeker of groen haar iets voor jou is? Probeer het slechts voor even. Bijvoorbeeld voor op een feestje. En wie weet - misschien krijg je zo veel complimenten dat je opeens voor de permanente variant gaat. Voor een tijdelijk effect voor een paar dagen kun je de groene haarverfspray of een andere uitspoelbare verf gebruiken. Volgens ons ga je van groen houden!