Pastel haarverf

Pastel haarverf
Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   2

Fleur je dag op met pasteltinten en geef je haar een speels effect. De pastelkleuren zijn verkrijgbaar in vele tinten die er geweldig uit zullen zien - en dat niet alleen tijdens de zomer!

Probeer de populaire pastelroze haarverf die blond haar laat stralen. Of verfraai je haar met blauw, paars of groen. Merken zoals I Heart Revolution, L'Oréal ParisWella Professionals en andere merken zorgen voor het perfecte resultaat!

Een pastelkleur kan je voor een paar dagen of voor weken nemen. Je moet wel het juiste product gebruiken. Wil je een tijdelijke oplossing voor een feest of vakantie? Gebruik dan een uitspoelbare pastel haarverf, spray of een voedend masker. Ze geven je haar niet alleen een prachtige kleur maar ook de nodige verzorging. En na enkele wasbeurten heb je je oorspronkelijke haarkleur terug.

Denk je aan een permanente verandering en denk je dat je voor de pasteltinten geboren bent? Kies dan een permanente haarverf, want dat effect houdt het langer vol dan de voedende maskers. Je hoeft je haar niet zo vaak opnieuw kleuren en je kunt veel langer van je speelse en glanzende haarkleur genieten. Maar ook bij pastel haarverf zijn de verzorgingsproducten voor gekleurd haar heel belangrijk.

De voorbereiding is ook belangrijk

Ben je geen blondine maar wil je toch een mooie, lichte pastelkleur? Gebruik eerst een ontkleuringsmiddel en dan pas je nieuwe droomkleur. Zo kun je het beste van je nieuwe haarkleur genieten!