BP_Guerlain_Mon_Guerlain_Bloom_of_Rose_NLBP_Guerlain_Mon_Guerlain_Bloom_of_Rose_NL
BP_Guerlain_Aqua_Allegoria_NLBP_Guerlain_Aqua_Allegoria_NL
BP_Guerlain_LHomme_Ideal_Extreme_NLBP_Guerlain_LHomme_Ideal_Extreme_NL
BP_Guerlain_Absoluts_dOrient_Patchouli_NLBP_Guerlain_Absoluts_dOrient_Patchouli_NL

Guerlain

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.

volledige text text verbergen

Meest verkochte