Wenkbrauwmascara's en wenkbrauwgel's

Meest verkocht

Accentueer en fixeer je wenkbrauwen met één penseelstreek! De juiste vorm van wenkbrauwen onderstreept je natuurlijke schoonheid en omkadert je hele gezicht.

Kies bijvoorbeeld een gekleurde wenkbrauwgel, die je wenkbrauwen kleurt en benadrukt, of misschien heb je genoeg aan een kleurloze wenkbrauwgel die alles perfect fixeert? Met een gel en een praktische penseel of een wenkbrauwmascara kan echt iedereen zijn wenkbrauwen tot hun recht laten komen.

De voordelen van wenkbrauwmascara en -gel

  • Gel heeft een lichte structuur.
  • Uiterst eenvoudig aan te brengen.
  • Natuurlijke vorm van wenkbrauwen.
  • Kleurloze gel fixeert wenkbrauwen die niet benadrukt hoeven te worden.
  • Het mascaraborsteltje vult de leegtes tussen de afzonderlijke wenkbrauwhaartjes.

Hoe gebruik je wenkbrauwgel en -mascara?

Kies de tint volgens de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen, liefst een tint lichter, die je kan versterken door verschillende lagen aan te brengen. Trek het borsteltje van de mascara uit het flesje, veeg zachtjes af, breng een redelijke hoeveelheid gel aan op de wenkbrauwen en kam je wenkbrauwen met het borsteltje. Laat de gel opdrogen.

Onderschat de verzorging van je wenkbrauwen niet. Kies voor kwaliteit, bijvoorbeeld met de mascara‘s en wenkbrauwgels van L‘Oréal ParisMaybelline of Catrice en geniet de hele dag lang van een perfect resultaat!