Wenkbrauwpotlood

Verzorgde wenkbrauwen accentueren de ogen en geven je gezicht uitdrukking. Om de indruk te perfectioneren, moet het de juiste tint, vorm en breedte hebben.

 

Heb je van nature geen perfecte wenkbrauwen? Maakt niet uit! Het juiste wenkbrauwpotlood, de goede gel of een gehele wenkbrauwset helpt je.

Wat moet je kiezen om je wenkbrauwen te accentueren?

Wenkbrauwpotloden

Het wenkbrauwpotlood is geschikt voor sterkere accentuering van de wenkbrauwen. Het mooie is dat je er ook de plaatsen mee kunt opvullen, waar een paar haartjes missen. Kam je wenkbrauwen eerst en markeer dan hun natuurlijke vorm.

Wenkbrauwschaduwen

Wenkbrauwschaduwen zijn de gulden middenweg. Ze kleuren je wenkbrauwen op natuurlijk wijze bij en helpen de vorm ervan te bepalen. Ze worden met een speciale tapse borstel op de wenkbrauwen aangebracht en je tekent de gewenste vorm volgens de bovenste lijn van de wenkbrauwen. Tenslotte worden de wenkbrauwen met een spiraal gekamd.

Wenkbrauwgel

Wenkbrauwgel of mascara tekent fijntjes alle haartjes van je wenkbrauwen en accentueert de kleur. De algehele indruk is ondertussen subtiel en natuurlijk.

Kies de kleur van je oogschaduw, mascare of wenkbrauwpotlood altijd op grond van je haarkleur uit, zodat je wenkbrauwen een natuurlijke indruk maken. Notino biedt een ruime keuze aan kleurschakeringen. Kies daar de jouwe uit.

volledige text text verbergen

Meest verkochte