Wenkbrauwpotloden

Filter
Meest verkocht

Wenkbrauwpotlood en wenkbrauw pen

Geef je wenkbrauwen een perfecte vorm, accentueer je ogen en geef je gezicht extra uitdrukking. Gebruik een wenkbrauwpotlood met de juiste kleur om mooie wenkbrauwen te creëren. Ze omlijsten je gezicht en accentueren je make-up. Overdag en 's avonds.

Voordelen van wenkbrauwpotloden

  • Ze herdefiniëren je wenkbrauwen.
  • Je kan er lege plekjes tussen de haartjes mee opvullen.
  • Wenkbrauwpotlood is eenvoudig te verwijderen en aan te passen.

Hoe kies je de juiste kleur wenkbrauwpotlood?

Kies de kleur van je wenkbrauwpotlood op grond van de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen. Als de kleur van je haar en wenkbrauwen sterk verschilt, kies dan een kleur die zo dicht mogelijk bij je haarkleur ligt. Als je voor een te donkere tint kiest, zullen je wenkbrauwen er onnatuurlijk uitzien en je verder perfecte make-up ontsieren.

  • Een bruin wenkbrauwpotlood is ideaal voor brunettes, maar is ook geschikt voor blondines. Kies de bruintint die het best bij jou past. De kleurintensiteit kan je bovendien ook tijdens het tekenen zelf beïnvloeden – begin lichtjes en druk gaandeweg wat meer op het potlood.
  • Een zwart wenkbrauwpotlood is alleen geschikt voor wie zwart haar heeft.

Hoe kan je je wenkbrauwen nog meer accentueren?

Een wenkbrauwpotlood is niet de enige oplossing. Werk je niet graag met een potlood, probeer dan eens andere producten voor accentuering van je wenkbrauwen:

  • Wenkbrauwschaduw kleurt je wenkbrauwen natuurlijk bij en helpt de vorm ervan te definiëren. Breng hem aan met een speciaal afgeschuind wenkbrauwpenseel en volg de bovenlijn van je wenkbrauwen om de gewenste vorm te krijgen. Ten slotte borstel je je wenkbrauwen door met een wenkbrauwborsteltje.
  • Met een wenkbrauwstift kan je net als met een potlood afzonderlijke haartjes tekenen.
  • Wenkbrauwwax zorgt voor langdurige accentuering van je wenkbrauwen. Voor het aanbrengen heb je alleen een geschikte penseel nodig.
  • Wenkbrauwgel of -mascara zorgt voor een fijne tekening van alle haartjes van je wenkbrauwen en accentueert de kleur. Voor een subtiel en natuurlijk resultaat.

Tip: wil je dat je wenkbrauwen er ook in barre omstandigheden zo lang mogelijk goed uit blijven zien? Kies dan voor een waterproof wenkbrauwpotlood!

Verzorg je wenkbrauwen even goed als je wimpers en lippen. Schaf een complete wenkbrauwset aan en vergeet niet om je wenkbrauwen regelmatig bij te werken en te epileren. Zo geniet je elke dag van een perfect uiterlijk.