Ga naar hoofdcontent

Estée Lauder

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

 

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Probeer eens de legendarische Estée Lauder foundation, die vandaag de dag een onmisbaar deel uitmaakt van de cosmetica-uitrusting van vele vrouwen, of de Estée Lauder gezichtscrème die je huid als herboren laat aanvoelen. Ook de Estée Lauder geuren zijn het vermelden waard – bijvoorbeeld de eau de parfum voor vrouwen Estée Lauder Pleasures, de eau de cologne voor mannen met dezelfde naam, of de onweerstaanbare vrouwengeur Estée Lauder Modern Muse.

volledige text text verbergen