Intiemverzorging

Meest verkocht

Intieme wasgel en doekjes voor de intieme hygiëne

Gun je intieme delen speciale verzorging die de natuurlijke microflora ervan handhaaft en onprettige gevoelens of geurtjes voorkomt. Intieme cosmetica bevatten geen klassieke zeep en zijn gebaseerd op een hoog gehalte aan melkzuur en andere verzorgende bestanddelen die zorgen voor een gezonde, natuurlijk zure pH-waarde van je intieme delen en je een prettig gevoel van frisheid en reinheid geven.

Waarom een intieme gel gebruiken?

Een gezonde pH-waarde van je intieme delen ligt rond de 3,8 – 4,5 (zure omgeving). Gewone zeep en douchegels zijn meestal basaal (pH 5,5) en als je ze gebruikt voor je intieme hygiëne wordt de microflora verstoord. Intieme doekjes en gels hebben een bijzondere samenstelling die de natuurlijke pH-waarde in balans brengt, irritatie kalmeert en onfrisse geurtjes tegengaat.

Welke producten voor intiemverzorging te kiezen?

Op notino.nl vind je een ruim aanbod aan intieme cosmetica voor dagelijks gebruik of als redmiddel op reis.

  • Intieme zeep is speciaal ontworpen om verstoring van de hydrolipidenfilm van de huid te voorkomen, en om de slijmvliezen te beschermen tegen irritatie. Intieme zeep is geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Intieme wasgel en intieme wasemulsie is bedoeld om de gevoelige en geïrriteerde huid snel opnieuw in balans te brengen en onaangename gevoelens te verminderen. Ze zijn geschikt om regelmatig te gebruiken.
  • Intiem schuim met een optimale pH-waarde is een verfrissend wasmiddel voor regelmatige, milde en toch doeltreffende vaginale hygiëne.
  • Intieme olie reinigt de huid op milde wijze en zorgt voor intense hydratatie van de huid.
  • Intieme doekjes met een subtiele geur zijn een geweldig hulpmiddel op reis als je beperkte mogelijkheden hebt om je in de loop van de dag te wassen of op te frissen. Vochtige doekjes voor intiemverzorging zijn verkrijgbaar in handige verpakkingen die in elke handtas of rugzak passen.
  • Een spray of mist voor de intieme delen is bedoeld om je intieme delen in de loop van de dag even te verfrissen of op een heel milde wijze te wassen.

Intiemverzorging voor mannen

  • Bij verhoogde fysieke activiteit of als preventie tegen onprettige gevoelens van spanning of discomfort bieden producten voor intieme hygiëne snel verlichting, bevochtiging van de huid en een langdurig gevoel van frisheid. Intiemcosmetica voor mannen zijn bedoeld voor de dagelijkse verzorging van de intieme delen en zouden naast douchegels een onmisbaar deel van je badkameruitrusting moeten zijn.
  • In het Notino aanbod vind je intieme gel voor mannen die geschikt is voor regelmatig gebruik tijdens het douchen. Na het douchen raden we als aanvullende verzorging nog een intieme gel zonder spoelen aan, die de hele dag lang een gevoel van frisheid en droogheid garandeert en werkt als een antitranspirant met een aangename geur.

Gun jezelf de hele dag lang een gevoel van reinheid en frisheid en ontdek vandaag nog de beste gel voor de intieme hygiëne, handige vochtige doekjes voor milde verzorging of een intieme spray voor vrouwen en mannen op notino.nl!