Gezichtsserums

Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   44
  •   7
  •   6
  •   1
Meest verkocht

Wat is de beste serum voor gezicht

Wil je je huid verhelderen, voeden of jonger maken? Probeer eens een gezichtsserum. Dat bevat actieve bestanddelen in zulk een hoge concentratie dat de werking van een gezichtsserum vele malen sterker en sneller is dan die van een gezichtscrème! Een gezichtsserum heeft een lichte samenstelling, trekt heel gemakkelijk in en biedt geweldige resultaten op eender welke leeftijd. Kies hier het beste gezichtsserum op maat.

Antirimpel serum

Leeftijd is enkel een cijfer, maar rimpels steken gewoon de kop op zonder het te vragen. Als je je huid opnieuw een jeugdige uitstraling wil geven, probeer dan eens een antirimpel serum:

  • Een hydraterend serum met hyaluronzuur: een lifting serum dat de celvernieuwing stimuleert en je huid mooi stevig en soepel houdt.
  • Een verjongend serum met retinol: het meest doeltreffende antirimpel serum, dat de vorming van collageenvezels stimuleert en het huidverouderingsproces vertraagt.
  • Lifting serum met collageen: een verjongend serum dat huidimperfecties reduceert en helpt om de structuur, stevigheid en weerstand van de huid te handhaven.

Hydraterend gezichtsserum

Een droge huid krijgt niet alleen te maken met vroegtijdige rimpels, maar ook met een onaangenaam gevoel van spanning en schilfertjes. De oplossing is het gebruik van gepaste cosmetica voor een droge huid, waaronder een hydraterend gezichtsserum niet mag ontbreken. Het serum houdt het vocht vast in de huid, waardoor die ogenblikkelijk gehydrateerd en zijdezacht en soepel wordt.

Serum voor een vette huid en acne

Als je last hebt van een vette huid, kies dan voor een serum tegen acne voor een vette huid met tea tree-olie en glycerine. Het serum reguleert de talgproductie en onderdrukt de vermenigvuldiging van micro-organismen in een vette huid. Je huid is na gebruik van het serum veel matter, schoon en fris.

Hoe gebruik je een gezichtsserum?

Doe elke ochtend en avond enkele druppels van het serum op een droog, gereinigd gezicht, voordat je een dag- of nachtcrème gebruikt. Hoewel een gezichtsserum tot 7× meer verzorgende stoffen dan een gezichtscrème bevat, is het aanbevolen om toch beide producten te gebruiken. Zo versterk je hun werking en maximaliseer je het resultaat.

Hoe langer je een lifting, hydraterend of collageen serum gebruikt, des te betere resultaten je bereikt. Op notino.nl vind je gezichtsserums voor elk huidtype van merken als Estée Lauder, Vichy, Lancôme, Bioderma en andere.