Oogmasker

Meest verkocht

Maak korte metten met een vermoeide huid en kringen onder de ogen. Een oogmasker biedt een snelle manier om je huid te voeden en verfrissen.

Kies een oogmasker van één van de gerenommeerde merkten Filorga, Shiseido of Dermacol om je schoonheid nog meer te doen uitkomen!

Wat kan een oogmasker precies doen?

  • Een hydraterend oogmasker revitaliseert een vermoeide huid, bijvoorbeeld na een slapeloze nacht. Het strijkt kleine rimpeltjes glad en kalmeert irritatie rond de ogen.
  • Een collageen oogmasker verstevigt en voedt de verslapte huid waarmee het ontstaan van nieuwe rimpels voorkomen wordt.

Pads of crème?

  • Een oogmasker in de vorm van een pad hoef je maar op gekozen plaats te plakken en af te wachten. Na enkele minuten kan je al genieten van een frisse, vitale huid.
  • Het voordeel van een oogmasker crème is de mogelijkheid om het in een precieze hoeveelheid en enkel op een bepaalde plaats aan te brengen. Gebruik een kleine hoeveelheid crème en masseer of tik die zachtjes met je vingertoppen in je huid.

Wat voor een masker je ook voor je ogen kiest, de eerste stap is altijd een grondige verwijdering van de make-up en het reinigen van de huid. Dat laat de huid toe om even uit te rusten zodat de stoffen uit de crème of pads beter opgenomen worden.

Andere manieren om de oogcontouren te verzorgen

Behalve grondige cosmetische verzorging is voldoende slaap en gezonde voeding essentieel. Tegen opgezwollen ogen helpt ook koelte, daarom is een koelend gelmasker een goede keuze om je ogen wat rust te gunnen.