Vet haar

Je hebt gekozen
  • Vet haar
Filter
Prijs

tot

Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   6
  •   5
  •   1
Meest verkocht

Wat te doen tegen vet haar

Heb je last van vet haar? Doorbreek de cirkel van het dagelijkse wassen en het verbergen van je haar in een staart. Wij kennen een betere oplossing!

Hoe krijg je het voor elkaar dat je je vette haar niet hoeft te wassen? De oorzaak van vet haar heeft, behalve stress, vaak te maken met een hormonale disbalans, onevenwichtige voeding of het gebruik van ongeschikte haarproducten. En daarom is het alfa en omega de keuze van een geschikte shampoo voor vet haar die het vet worden van je haar beperkt en je kapsel luchtigheid en volume geeft.

Aanbevolen verzorging van vet haar

Masseer een shampoo tegen vet haar met cirkelvormige bewegingen zacht in de hoofdhuid. Schrob je haar niet en duw niet te hard op je hoofd. Spoel je haar uit met lauw of koud water. Koud water helpt om de poriën op je hoofdhuid te sluiten, waardoor je haar minder snel vet wordt.

Als je extreem vet haar hebt, raden experten aan om je haar te ‘trainen’ en de intervallen tussen de wasbeurten geleidelijk aan te verlengen. Want hoe vaker je je haar wast, hoe meer talg je hoofdhuid gaat produceren!

Maar hoe kan je vet haar verbergen zonder het te wassen of in een wrong te steken? Probeer eens een droogshampoo. Na het gebruik ziet je haar er even fris en mooi uit als wanneer je het net gewassen zou hebben!

Wat helpt er tegen vet haar behalve een shampoo?

Wat met vet haar als gewoon een goeie shampoo niet genoeg is? Gebruik één of twee maal per week een masker voor vet haar. Het masker voedt je haar en ontdoet de hoofdhuid van overtollige talg.

Voor een vette hoofdhuid is ook een haarpeeling effectief. Die verwijdert vuil en resten van stylingproducten uit je haar. In beide gevallen is er al verbetering zichtbaar vanaf het eerste gebruik!

Vette schilfers en jeuk

Haar dat snel vet wordt en vette schilfers gaan vaak hand in hand. Hier heb je een shampoo tegen vette schilfers voor nodig - die verwijdert ze niet alleen maar voorkomt tegelijk de vorming van nieuwe schilfers, en dat enkele weken lang.

Als je last hebt van jeuk, probeer dan eens een shampoo voor vet haar met vitamine E, die de hoofdhuid regenereert en kalmeert. Een oplossing kunnen ook natuurlijke shampoos voor vet haar zijn. Die kalmeren niet alleen je geïrriteerde hoofdhuid, maar laten je haar nog heerlijk ruiken ook!

De beste producten tegen vet haar van Kérastase, Redken, Alfaparf Milano en andere specialisten op het gebied van haarverzorging vind je aan fantastische prijzen op notino.nl!