Lipliner

Meest verkocht

Ontdek de beste lippotloden

Onderstreep de schoonheid van je lippen! Je hebt alleen een beetje handigheid nodig, en het juiste lippotlood. Het resultaat zijn perfect opgemaakte, onweerstaanbare lippen.

Waarom een lipliner gebruiken?

  • ✓ Om de grootte van je lippen te corrigeren.
  • ✓ Om je lippen symmetrischer te maken.
  • ✓ Om je lippenstift te fixeren en te voorkomen dat hij uitgeveegd wordt.

Transparant lippotlood

Met een klassiek lippotlood lukt het je niet zo goed, of wil je misschien enkel je lippenstift fixeren? Dan komt een transparante lipliner van pas, die een onzichtbare lijn rond je lippen trekt. Zo wordt voorkomen dat je lippenstift uitloopt of uitgeveegd wordt, en het voordeel is dat hij past bij alle kleuren lippenstift.

Sommige transparante lipliners zijn zelfs hydraterend. Andere maken lijntjes glad en vullen kleine rimpeltjes rond je lippen op. Zo zien je lippen er gladder en voller uit.

Lipliners: waterproof, minerale, en 2-in-1

Ben je op zoek naar betrouwbare make-up die de hele dag standhoudt? Ga dan voor een langhoudende lipliner. Dankzij de speciale samenstelling zullen je lippen er de hele dag uitzien alsof ze net opgemaakt zijn.

Trek je naar het water of ben je van plan de hele avond aan een drankje te nippen op een feestje? Dan is een waterproof lipliner iets voor jou.

En als je houdt van praktische dingen, probeer dan eens een lippenstift en lipliner in één! Beide kanten hebben dezelfde kleur, zodat je geen lippenstift en lipliner van een gelijkaardige kleur moet zoeken.

Lipliners: 5 praktische tips voor volmaakte lippen

  1. Kies voor een natuurlijk effect een lippotlood in dezelfde kleur als je lippenstift.
  2. Breng eerst je lipliner aan, daarna pas je lippenstift.
  3. Begin altijd in het midden van je mond en ga van daaruit naar je mondhoeken.
  4. Vervagen kan je doen door het lippotlood aan te brengen vanaf de rand naar het midden van je lippen toe.
  5. Voor nog volumineuzere lippen kan je op het midden van je lippen lipgloss gebruiken.

Wij hebben voor jou de beste vloeibare, crèmige, transparante en waterproof lipliners uitgekozen van L’Oréal Paris, Rimmel, Max Factor en andere wereldbekende merken van professionele cosmetica. Je hebt maar te kiezen.