LancômeNYX Professional MakeupEstée LauderMax FactorAlima Pure

Make-up

Verhelder je huid, egaliseer je huidtint en camoufleer alles wat niet gezien mag worden. Een foundation van hoge kwaliteit smelt samen met je huid, beschermt de huid tegen schadelijke effecten en verwijdert alle tekenen van vermoeidheid. Notino.nl biedt je honderden soorten foundations voor alle leeftijdscategorieën en huidtypes. Hoe kies je de juiste foundation?

 

  • Volgens je huidtype: Je huidtype bepaalt de consistentie en samenstelling van je foundation. De beste make-up voor een droge of rimpelige huid is een hydraterende, verhelderende foundation met een vloeibare of crème-consistentie. Een compacte of poederfoundation zonder olie die de poriën niet verstopt is meer geschikt voor een vette huid. Een ideale foundation voor de gevoelige huid is vrij van parfum en alle irriterende stoffen.
  • Volgens de dekking: Een hoge dekking kun je waarderen wanneer je last hebt van acne of andere onzuiverheden. Voor een probleemloze huid kun je een lichtere dekking kiezen die voor een natuurlijke uitstraling zorgt.
  • Volgens het effect: Een matterende foundation is ideaal wanneer je huid te veel glanst en een verhelderende foundation is geschikt voor een doffe en vermoeide huid. Een hydraterende foundation is voor een droge huid en een liftende foundation werkt tegen rimpels en huidverslapping.
  • De juiste tint: Kies liever een lichtere tint dan je eigen huid en kijk ook naar de ondertoon van je huid. De koele ondertoon wordt gekenmerkt door blauwe tot paarse aderen op de pols en porseleinen huid waarbij de lichtroze tint past. Bij de warme ondertoon zijn de polsaderen eerder groen en de juiste tint moet gelig of oranje zijn.

De beste foundation past zich aan je specifieke wensen aan. In de zomer waardeer je waterproof foundation of foundation met SPF die je tegen de schadelijke straling beschermt. Voor lange en zware werkdagen kies je long-lasting foundation en als je een pure samenstelling belangrijk vindt, ga voor natuurlijke foundation.

Of je nu op zoek bent naar een lichte foundation die je rimpels niet benadrukt, een minerale foundation of een hoog dekkende foundation voor acne, op notino.nl vind je foundations van de hoogste kwaliteit van de topmerken zoals Estée Lauder, Clinique, Max Factor, Lancôme, Dior of Vichy aanbevolen door duizenden tevreden klanten. Zoek je nieuwe foundation!

volledige text text verbergen

volgens consistentie

Hoe kies je de juiste kleur foundation?

Het vinden van de juiste foundation is een van de moeilijkste dingen bij het uitkiezen van make-up. Het moet met je huid samensmelten zodat het onzichtbaar is, zodat je wordt geprezen voor je onberispelijke huid en niet voor je make-up. Hoe vind je de juiste kleur? En kan het ook online?
 

volledige text text verbergen

Je hebt gekozen

  • Cosmetica & Accessoires
  • Make-up
  • Teint
  • Foundation

Filter openen Filter verbergen

Gesorteerd op meest verkochte Naar prijs

12 3 14

12 3 4 5 14 Toon meer