Make-up Paletten

Benadruk je eigenschappen en laat de schoonheid van je gezicht spreken. Je vind hier contourpaletten, highlightpaletten, oogschaduw paletten, en wenkbrauwpaletten om de perfecte wenkbrauwen te krijgen, en multifunctionelepaletten die met hun veelzijdigheid je niet teleur zullen stellen, hier op Notino vind je alle make-up paletten die jij nodig heb.

Verberg onvolkomenheden van je gezicht met onze contourpaletten. Onze concealerpaletten kan je gebruiken om allerlei huidproblemen te verbergen, zoals donkere kringen, acne of ongewenste roodheid. Maak je gezicht onweerstaanbaar met onze oogschaduwpaletten, en maak dit perfect af met een wenkbrauwkit om je wenkbrauwen en hun natuurlijke vorm te benadrukken. Je mag de lippen natuurlijk niet vergeten. Maak je lippen elke keer perfect met behulp van een van onze lippenstiftpaletten.

Probeer Naked, het populaire palet van Urban Decay, of kies uit een breed aanbod aan paletten van andere bekende merken zoals Make-up Revolution, BrushArt, Catrice en meer.

volledige text text verbergen

Gesorteerd op meest verkochte Naar prijs

12 3 12

12 3 4 5 12 Toon meer